bastek93 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Witam! Pewnego dnia na parkingu przy szkole zostawiłem auto, jakiś (niecenzuralne słowo) ukradł mi znaczki z tylnej klapy (A4 i 1.9 TDI) i to była najlepsza okazja zeby dowiedzieć sie że poprzedni właściciel mądra głowa przykleił je na super glue... ;/ zostałem bez znaczków i z klejem na lakierze próbowałem usuwać od lakieru do paznokci po różnego rodzaju rozpuszczalniki, troche udało sie usunac ale wieksza czesc została w ruch poszedł papier wodny po godzinie docierania z potem na czole ślad po kleju od jednego znaczka znikł ale zostałem z delikatnymi ryskami od papieru ;/ moje pytanie: jakie macie sposoby na klej na lakierze i jaka pasta poradzi sobie z lekkimi ryskami z góry dzieki za odp!
Piotrek81 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 slyszalem,ze jest jakis produkt,nazywa sie chyba Kontakt,
edekxp Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 co do rysek to pasta Farecla G3 i polerka i nie bedzie sladu, oczywiście jak nie darłeś papierem 40
gies0 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 ostatnio usuwałem znaczki z tylnej klapy i również jakiś majster przykleił znaczki na kropelkę tylko że udało mi się to jakoś delikatnie zdrapać palcami może przez to że było grubo nawalone tego kleju:wink: na szczęście nie zostawiłem żadnej ryski
Rekomendowane odpowiedzi