Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Potrzebna Pomoc Wroclaw-Katowice-Krakow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem na trasie z Berlina i Jade do Krakowa swiezo kupiona A4 avant 97r 1.9 Tdi 110 km i zapalila mi sie kontrolka Abs oraz miga na czerwono Wykrzyknik z hamulcem oraz tylny zacisk strona kierowcy puszcza plyn co jakis czas staje i dolewam zeby nie zapowietrzyc ukladu kto mi pomoze wymienic badz zregenerowac zacisk oraz odpowietrzyc albo poleci mi kogos sprawa bardzo pilna moj numer 888 853 700 pozdrawiam Mateusz

Opublikowano

Z którego miejsca masz wyciek zlokalizowales ? Z dźwigni ręcznego ? Tloczka zacisku? Czy okolic przewodu? Jak określisz skąd leci to może będę w stanie ci pomoc.

Opublikowano

Jezeli jest to stary typ zacisku czyli zeliwo to musisz zalatwic sobie nieprzelotowa nakretke M10x1

Odkrecic przewod od zacisku i nskrecic nakretke

Bedziesz mogl spokojnie jechac co prawda bez recznegojezeli masz alu zacisk to trzeba nakretke M12x1

Opublikowano

Dzieki za pomoc chyba wyciekl powstal z dzwigni recNego po dolaniu litra plynu i rozruszaniu recznego tak jakby wyciek ustal ;) ale mimo wszystko zacisk do wymiany ;) swoja droga odcinek 700 km srednio miedzy 130-150 km/h a spalanie 5.5 litra ;) minus 110 km to troche malo ;( Do Krakowa 30 km ;))) Pozdrawiam I dzieki za pomoc ;)