Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 Ajm] Black Bitch, B5 Fl Tdi, 18",gwint, Xenon, Przelot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
wkoncu jakas znajoma lalka:P

W końcu ktoś znajomy ;D trzeba zrobić jakąs sesje z białą ;>

---------- Post dopisany at 03:09 ---------- Poprzedni post napisany at 03:07 ----------

Bez znaczka wygląda całkiem fajnie, przecież buda na tyle rozpoznawalna że znaczek niemal zbyteczny....no właśnie niemal, bo oooo nie ma się co wstydzić nawet jak jest krzywo:decayed:
To mówisz, że Hitler chodzi własnymi ścierzkami:grin: pejsaci muszą mieć się na baczności:naughty:

Właśnie cały czas zastanawiam się czy go przykleić czy nie ;D muszę zrobić w photoshopie wersję z OOOO i bez :D i dam do ocenki ;P
Tuła się po całej okolicy ;D na dodatek woli psiurki płci męskiej ;O
Opublikowano

biała poki co umarla:D w sobote serce wyciagnałem:P

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Kilka nowych foteczek ;D

32fee9c858c064b4m.jpg

ad35d25978a46198m.jpg

ddb2d535d3b7bda4m.jpg

Opublikowano

Łukasz, ale ją inwestujesz, ładna jużbyła jak ją ziąłeś ode mnie a teraz to już jest lalka prawie. Jak chcesz to mam czarną skórkę do właśnie sedana w pełnej elektryce.

A koiledze Wojtkowi to sięstało z silnikiem ??? może pomogę. 505 325 708

Opublikowano
  • Autor

No wszystko fajnie, ale Michał a nie Łukasz :D hah narazie trochę lipa z funduszem niestety... niedługo tam wpadam na wymiane oleju bo już ponad 9 tys zrobiłem od kąd brałem od Ciebie :) Aaa kolega Wojtek już ma inny silnik :D miał 1z teraz bodajże afn :D

Opublikowano

Sorki za przechrzczenie na Łukasza. Jak coś to rozrząd robił Ci mój brat i olej też ale jak coś o tę skórę to podjedż do dobryszyc to jak obejrzysz i byłbyś chętny to będę miał czas na demontaż bo narazie dach zakładam na domek i totalnie choruję na brak czasu dla warsztatu.Jak coś wcześniej dzwoń.

Opublikowano

Wojtek mial ahh a teraz ma afn + pompa ahh :decayed: dzieki za pomoc ale nie takie rzeczy sie juz robilo d:decayed:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
Wojtek mial ahh a teraz ma afn + pompa ahh :decayed: dzieki za pomoc ale nie takie rzeczy sie juz robilo d:decayed:

pompa w garażu ! :D

---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:29 ----------

Sorki za przechrzczenie na Łukasza. Jak coś to rozrząd robił Ci mój brat i olej też ale jak coś o tę skórę to podjedż do dobryszyc to jak obejrzysz i byłbyś chętny to będę miał czas na demontaż bo narazie dach zakładam na domek i totalnie choruję na brak czasu dla warsztatu.Jak coś wcześniej dzwoń.

No jak coś to dam znać ;D

---------- Post dopisany 18-02-2014 at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany 28-10-2013 at 18:30 ----------

u-dimki El Comp 6 i maty GMS'a już do mnie lecą :kox: jutro powinny być :naughty: wrzuce parę fotek sprzętu, montażu i nie wiem czego ;DD

---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:46 ----------

Nowe graty :kox:

7b91a6ee5f0a535fm.jpg

Wygrzewankoo :naughty: niestety narazie tylko jeden z kwestii braku czasu .. ;/

3fa79913f02eb2a8m.jpg

Opublikowano

wydaje mi się, czy prawe drzwi są źle spasowane?? widać na dekorach, że prawe drzwi nie przechodzą płynnie w dekory na konsoli :)

Opublikowano
  • Autor

Tak, tak :) masz racje. Ale juz jest dawno to poprawione. Fakt, ze i tak jeszcze nie sa idealnie spasowane ale nie rzuca sie to tak w oczy juz :)

Opublikowano
Tak, tak :) masz racje. Ale juz jest dawno to poprawione. Fakt, ze i tak jeszcze nie sa idealnie spasowane ale nie rzuca sie to tak w oczy juz :)

Też miałem problem ze spasowaniem w b5-tce więc rzuciło mi się w oczy :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wrzucam pare fotek nowych głośników i drzwi :kox:

Od siebie dodam, że jak ktoś zmienia głośniki przykładowo właśnie na 16 to polecam od razu dokupić wzmaka lub zmienić radio na nieori ;) moje symphony po prostu nie daje rady uciągnąc tych dwóch potworów :decayed: jestem na etapie poszukiwania wzmaka i chyba będzie do Blaupunkt GTA 260.

nie będe robił opisu co i jak bo jest to już na forum ;)

Panele są wycięte jak są, ale niestety miałem do dyspozycji tylko wyżynarkę... starałem się jak mogłem .. ;)

d51f0c5d28a97cd9m.jpgb73961cf1f5a7772m.jpgcc5f79640a7dcb2dm.jpg

Przymiarka :naughty:

80aa0da6efcf3df0m.jpg

Tweetery z zestawu u-dimension el comp 6 po zdjęciu obudowy pasują idealnie w miejsce starych, oryginalnych ;)

efe54470e6cd6d10m.jpgad453ae8af8919b1m.jpg

---------- Post dopisany 14-03-2014 at 09:51 ---------- Poprzedni post napisany 21-02-2014 at 15:15 ----------

Moje felgi te ze zdjec beda najprawdopodobniej na spzedaz :) ktos bylby zainteresowany to pisac 205/55 R16

Opublikowano

co tam mosz na oku?:P bierzesz ode mnie te rs-y?:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie biere :D jak bede mial to zobaczysz co :D narazie jestem na etapie ogarnianiania sprzedazy moich :D

Opublikowano

no chwal sie co tam bedziesz miec:decayed:

Opublikowano
  • Autor

No nie wiem jestem dopiero na etapie szukania czegos . :) ale przede wszystkim musze sprzedac moje kola co by bylo troche fundusza :D

Turbina już kupiona . Niestety AJM a nie AWX.

Opublikowano

przynajmniej teraz bedzie jazda:wink:

Opublikowano
  • Autor

Jak Cie zlape na fejsie to Ci podesle foto jakie mam na oku :D

Opublikowano

jestem na fejsie:decayed: zalozylem watek swojej mozesz wkoncu pazdziocha obejrzec:decayed:

Opublikowano

Dobrze lecisz :kox: Jak dojdzie jakaś fajna felga to będzie miazga :banan: