Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Klapa US Avant - wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc szukając klapy do mojego ogóra, natknąłem się na milion takich wersji:

audi_a4_b5_avant_fl_usa_001.jpg

ale nie moge znaleźć takiej :kwasny: :

rssyco.jpg

rozumiem ze ta pierwsza to klapa od zwyklej a4, ale ta druga? co to za wersja?

Opublikowano

Wg mnie to customowa (wyrzeźbiona) zwykła klapa.

Opublikowano
  • Autor

Szpachla i przycięta listwa? Tylko ten wzór klapy powtarzał sie w kilku innych "rzeźbionych" b5.

Opublikowano

damn , tez o tym myslalem :wink: zdecydowanie ta z pomaranczy lepiej wyglada :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no lepiej, lepiej. Tylko może by się ktoś wypowiedział z czego to klapa, albo jak ją ewentualnie zrobic.:kwasny:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

chyba widzialem foty z takiej przeróbki tu na forum :eusathink: zobacz u junior_tdi , strona 18 :wink:

Opublikowano

a robi sie to tak

My Audi Life....

Opublikowano
  • Autor

No, dzieki pany :hi:

Gruby modzik, jak dogadam się z wydziałem komunikacji o małe blachy, zaczynam rzezanie :decayed:

Opublikowano

problem w tym ze mozesz mieć wielka kwadratową rejestracje tylko:whistling:

Opublikowano
  • Autor

Hiehie, tutaj w NO naszczęście są takie małe, specjalnie pod AM-cary, tylko trzeba spełnić pewne wymagania. W poniedziałek będe jechał do WK i sie dowiem dokładniej.

Opublikowano
problem w tym ze mozesz mieć wielka kwadratową rejestracje tylko:whistling:

niestety :kwasny: nasze przepisy :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Zawsze można sie usprawiedliwiać że wygięte orginały nie były by widoczne i przecież było by to karalne :decayed:

A w razie czego wozić powyginaną orginałke w gabażniku.

---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:48 ----------

t-bird93_4.jpg

Wyglądają one tak w norwegii, i mieszczą sie idealnie w ramki US, więc raczej nie będzie nigdzie wystawac jak polskie odpowiedniki. :wink:

Opublikowano
Zawsze można sie usprawiedliwiać że wygięte orginały nie były by widoczne i przecież było by to karalne :decayed:

---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:48 ----------

http://morten.com/cars/t-bird93/t-bird93_4.jpg

Wyglądają one tak w norwegii, i mieszczą sie idealnie w ramki US, więc raczej nie będzie nigdzie wystawac jak polskie odpowiedniki. :wink:

fajne, u nas daja taki format do Quadow, szkoda ze nie można zamówić do samochodu takiego:doh:

Opublikowano
  • Autor

no, tylko minus taki ze ramki klubowe nie pasują i wtedy jest 10hp mniej :disgust:

Opublikowano

http://morten.com/cars/t-bird93/t-bird93_4.jpg

no na takiej blaszce jest oka :naughty: a u nas w PL :kwasny: , w najgorszym wypadku zrobi sie klape na czysto i tablice wpasuje w zderzak, gdzies widzialem foto i nie wyglada to najgorzej :wink:

Opublikowano
  • Autor

Nie, takie klapy na czysto mi sie kojarzą z golfami z większych polskich wsi. Avanty w ten sposób zrobione raczej przypominają beczkowozy. :kwasny:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie a ma moze ktos foto avanta z kwadratowymi tablicami w normalnej wnece?? Nie mowie ze tak chce robic ale bardzo mi sie przyda do rezania :wink:

Opublikowano
  • Autor

576702_226402084166804_1763567985_n.jpg

Szukałem i szukałem, ale tylko takie coś znalazłem, euro na us. :kwasny:

Opublikowano

Ale co szukałeś?

Opublikowano
  • Autor
Panowie a ma moze ktos foto avanta z kwadratowymi tablicami w normalnej wnece?? Nie mowie ze tak chce robic ale bardzo mi sie przyda do rezania :wink:

Dokładnie to :wink: