dudas307 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Piano... Może oklej folią na czarny połysk i zobaczysz jak będzie wyglądać, jak się spodoba to będziesz szukał piano black
Łęga Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 carbon będzie fajnie wyglądał, bo nie będzie się tak zlewał z górą- wyrózni się
miszka Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 graty zakupu i wielki plus za kolor z pierwszych modów to wal dwie fifki z tyłu i już będzie koks
laki83 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 fura ekstra...a ta biel w środku..rwie suty i cyce,urywa dupe razem z jajami:slina:
kenzi Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ale jak tą biel utrzymać w czystości , tego się obawiam że będzie to mało praktyczne , co do dwururki to pomyśle nad tym , na pewno będzie to na +
laki83 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ale jak tą biel utrzymać w czystości , tego się obawiam że będzie to mało praktyczne ,co do dwururki to pomyśle nad tym , na pewno będzie to na + na bokach siedzen masz skóre więc z tym nie ma kłopotu żeby było czyste.a na środku siedzen jeśli jest to ten sam materiał co na boczkach a wydaje mi sie że to materiał speed ten sam co na s-lajnowych zydlach więc z praniem tez nie bedzie problemu.nie siadać w brudnych lepach i nie pozwolić żeby zabrudziło sie na amen i bedzie igła cały czas
kenzi Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Opublikowano 17 Maja 2013 Materiał ten sam , i zapomniałeś dodać żeby dzieciaka do auta nie wpuszczać ---------- Post dopisany 17-05-2013 at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany 19-04-2013 at 21:54 ---------- Ogarnąłem ostatnio podstawowe sprawy , miał być jakiś konkret ale wszstko pochłonęło spory budżet. -kpl.rozrząd + pompa wody -wszystkie możliwe płyny -Olej fitry itp. -nowe opony 235/45/17 Michelin primacy HP -brakujące logo S-line w grill Wpadł mi w ręce mały zestaw do pielęgnacji wew/zew , korzystając z ładnej pogody poszło od razu w ruch . Po zabiegach w końcu jest po mojemu .Zaczynam myśleć o felgach , i jestem jak na razie za ori avus , chyba że macie jakieś ciekawe propos. A i , podpowie ktoś jak najprościej wymienić żarówkę postojową i na jaką może jakiś led? Kilka fotek
Fr0styyy. Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Najpiękniejszy kolor dla B6 A postojówki polecam od tomnika Co do wymiany to masz biksy więc utrudniony dostęp do żarówek, ja bym wyjął lampę
kenzi Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Opublikowano 17 Maja 2013 Dzięki , tak myślałem że bez wyjmowania lampy będzie słabo , czy oprócz tych 2 śrub z góry coś od spodu jest do odkręcenia bo nie chciałbym na siłę targać ?
julekF1 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 fajna sztuka w najlepszym możliwym kolorze. Koło założyłbym większe.
miedzikos Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Jak byś chciał sprzedać tą białą skórę to jestem pierwszy auto bardzo fajne
kenzi Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 Jak byś chciał sprzedać tą białą skórę to jestem pierwszy auto bardzo fajne na razie nie planuje zmiany na recaro ale to dopiero moje początki więć nigdy nic nie wiadomo, do twojego czerwonego ładnie by ta biel pasowała .
ucho.77 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Środek powala , i kolor świetny bezawaryjności życzę
kenzi Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 Dalbym tylko cal wieksze kolo:wink: Też tak myślę , chodzi mi po głowie avusIII , ale czy nie będzie za twardo ... na co dzień .
Rekomendowane odpowiedzi