kenzi Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) długo nic nie robiłem z autem , miałem chwilę słabości i chciałem zamienić na coś innego, ale po kilku oględzinach zmieniłem zdanie wiec wyrezałem sobie taką hybrydę sline/s4 nie jest to takie proste jak by się mogło o wydawać . tylko teraz za cholerę zaczepy nie pasują żeby to zamontować , może ma ktoś jakiś fajny patent tak żeby nie było druciarstwa . ... no i udało się ładnie wpasować bez drutu , teraz będzie w końcu pasowało do górnego fota na szybko zrobiona suszarką Edytowane 14 Grudnia 2014 przez kenzi
stefan805 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Sliczna ta a4.. A poza tym to woskowales lakier, bo na poprzednich stronach widzialem, ze jakies kosmetyki zakupiles... Glinkowales karoserie ?
instruktor83 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 śliczny kolor ogólnie sedan miodzio
kenzi Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 Sliczna ta a4.. A poza tym to woskowales lakier, bo na poprzednich stronach widzialem, ze jakies kosmetyki zakupiles... Glinkowales karoserie ? coś tam robiłem delikatnie z lakierem , glinka to podstawa od której trzeba zacząć , reszta to już zależy od stanu lakieru i od zasobności portfela .
Piotrek81 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 grill z esy robi robote na tym aucie
kenzi Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) w rzeczywistości wygląda dużo lepiej , idąc dalej pod choinkę audi dostało nowe koło wymagają lekkiego odświeżenia i na auto ,szkoda tylko że zima i musi trochę poczekać . zastanawiam się co z tyłu przemawia do mnie zderzak s4 , ale nie wiem czy to nie lepiej slinowy na dwie fifki aby było do pary. Edytowane 21 Grudnia 2014 przez kenzi
matibati2 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Dobrze wygladaja na dystansie, ja mialem tyl 20mm i przod 15mm. Zobacz u mnie w watku jak to lezy. Gdybys chcial moge nawet komplet odsprzedac bo mi juz sie nie przydadza. pzdr
kenzi Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2014 Na tył mam dystans 15 , na przód myślałem zeby ewentualnie kupić 10 max . Ale temat jeszcze do przemyślenia .
matibati2 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 mam 1BV , na razieTo mysle ze mozesz pomyslec nawet nad wiekszym bo to twarde jest. mam 1BV , na razieTo mysle ze mozesz pomyslec nawet nad wiekszym bo to twarde jest.
kenzi Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) właściwe to masz racje jest twardo nawet za bardzo ,wyślij mi ile chcesz za 20mm ze śrubami . U mnie zawitała wiosna , i letnie buty Edytowane 9 Marca 2015 przez kenzi
Rekomendowane odpowiedzi