lezy1 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jak w temacie proszę o pomoc. Czy pod szybą też jest głośnik ? Jak zdemontować osłony głośników? Co może być przyczyną braku dźwięku z głośników w drzwiach kierowcy?
kkam Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Aby zdjąć osłony trzeba zdemontować boczek, a następnie wyłamać plastikowe spawy. Jeżeli chcesz mieć dostęp tylko do głośnika, to wystarczy zdjąć boczek. Przyczyna braku dźwięku to na 90% przerwany przewód w wiązce wchodzącej do drzwi.
lezy1 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Chodzi Ci o boczek drzwi? Czy jakoś da się zdjać samą osłonę głośnika. A jak dostaćsiędo tej wiązki. A jak z tym głośnikiem pod szybąprzednią jest czy nie ma ?
kkam Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Aby dostać się do głośnika trzeba zdjąć boczek drzwi. Osłona głośnika jest na stałe połączona z boczkiem drzwi. Da się ja wyjąc, ale trzeba ciąć plastik itp... Ja w bose mam głośnik pod szybą.
Rekomendowane odpowiedzi