Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Naprawa fotela welur.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktos z was oddawal do naprawy fotel welurowy? Bo ja mam jeden bok przetarty i chcialbym gdzies go odnowic. Jakies doswiadczenie w tym temacie ktos ma? Firma jakas ze slaska i ktora bedzie miala w ofercie taki material zeby wygladalo jak seria. Bo miec 2 rozne fotele kolorystycznie to nie wchodzi w gre;).

---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ----------

Ogolnie welur sline zapomnialem dodac:) z fajerwerkami bo pelna elektryka, grzanie, wysuwany ten kawalek pod nogi:P.

Opublikowano

Każdy tapicer w okolicy powinien Ci pomóc. U mnie w mieście jest nawet warsztat specjalizujący się w tego typu naprawach ale z uwagi na dużą odległość nie mogę Ci go polecić.

Opublikowano

I tu się mylisz bo nie każdy..nie wszyscy mają dostęp do oryginalnych materiałów :wink:

Opublikowano

da się zrobić bez problemu - tylko nie oddawaj byle komu i się dobrze zorientuj, czy gość ma doświadczenie w autach

Opublikowano

U ojca w B5 przetarł się fotel kierowcy w bardzo popularnym miejscu, szukałem gościa do naprawy i chcieli od 50 do 200 zł ://

Kupiłem używany fotel z uszkodzoną regulacją za 30 zł i przełożyłem tapicerkę i jest gitara :]

Opublikowano

swietny pomysl

moze isc w ta strone? te tapicery to wiesz .... roznie to wychodzi po miesiacu uzytkowania :whistling:

Opublikowano

Kamyk masz jakieś doświadczenia w tej sprawie ? Mogę Cię zapewnić ,że w mojej mieścinie jest taki warsztat który specjalizuje sie w tego typu usługach. Sam korzystałem -rewelacja. Wszyscy handlarze korzystają . A jak kierownice skórą obszywa !!! Nie chcę reklamować warsztatu ale obszycie kierownicy to koszt 160 zł. natomiast naprawa fotela z demontażem i montażem zapłaciłem 50 zł.

KrzysiekSpi radzę Ci się rozejrzeć za takim właśnie warsztatem w Twojej okolicy. Zapytaj handlarzy to Ci adres bez zastanowienia podadzą.

Opublikowano
  • Autor

Juz znalazlem leather car design u mnie w miescie. i 7dmego maja jedzie autko na naprawe fotela obszycie kierownicy, galki od biegow, recznego i podklokietnika. Tylko jeszcze sie zastanawiam jak obszyc kierownice itp.

458908_382521491835311_1112868210_o.jpg

176624_369755679778559_1092126637_o.jpg

617263_369755596445234_405659267_o.jpg

400300_369081486512645_713945355_n.jpg

zdjecia kierownic co koles robil do audi.

Ja mysle ze moja 4ro ramienna na styl tego ostatniego zdjecia zrobie. fakt ze bez znaczka sline;] ale takie polaczenie materialow. Moze czerwona nic do tego zamiast czarnej. Moze ktos cos polecic;)? Do czarnego avanta? Jakis pomysl na kierownice podlokietnik, reczny i galka od automata?