Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dekielki 8D0 601 170 A - problem ze znalezieniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Poszukuje do mojego samochodu dekielka o którym mowa w temacie. Jest to dekielek do oryginalnych łopat 16"o średnicy ~59mm. Jednak przeszukałem całe allegro i nic nie mogę znaleźć.

Czy jest do tego jakiś zamiennik? Np. 4B0 601 170?

Opublikowano

4B0 601 170 - Koła, felgi - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dekielki są ale co do cen to...

jak znajdziesz w przyzwoitej cenie, to ja poproszę 2szt bez chromowanych obwódek :)

Opublikowano

Zapytaj w ASO,koszt w granicach 50 pln

Opublikowano
  • Autor

Nie opłaca mi się kupować 1 szt. w ASO.

A do tych 16" łopat pasuja jeszcze jakieś inne dekielki?

---------- Post dopisany at 17:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:24 ----------

20327_103422723155953_1012677326_n.jpg

Opublikowano

Ja przez pomyłkę zamówiłem te z chromowanymi obwódkami.

Wpadłem więc na pomysł i zdemontowałem te obwódki a na szlifierce odciąłem plastik pod tymi obwódkami.

Pasuje jak ulał.:decayed:

Opublikowano

ja chyba sprzedam te 2 co mi zostały i kupie zwykłe siwe kapsle :) bo płacić 100pln za kawałki plastiku o wielkości 5 zł to wg mnie lekka przesada.

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

Oryginalne dekielki Audi 8DO 601 170 (3189297648) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a te nie podejdą?

Opublikowano
  • Autor
ja chyba sprzedam te 2 co mi zostały i kupie zwykłe siwe kapsle :) bo płacić 100pln za kawałki plastiku o wielkości 5 zł to wg mnie lekka przesada.

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

Oryginalne dekielki Audi 8DO 601 170 (3189297648) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a te nie podejdą?

Te są większe ~70 mm

Opublikowano

A może taki patent :)

kapselh.th.jpg

Opublikowano

Nie opłaca mi się kupować 1 szt. w ASO.

A do tych 16" łopat pasuja jeszcze jakieś inne dekielki?

---------- Post dopisany at 17:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:24 ----------

http://s23.postimg.org/8bvfgtahj/20327_103422723155953_1012677326_n.jpg

W ASO kosztuje dekielek do tych felg 56zł/szt.

Opublikowano

Kup te z obwódką, odetnij jak ja i po problemie.

Opublikowano

Koledzy drodzy różnice chcecie zobaczyć miedzy tymi dekielkami?? Mam 8D0 601 170 A oraz 8D0 601 170 mogę zrobić Ci zdjęcie czym sie różnią. A tak na marginesie dla ludzi z forum, obydwa pasują;p

• 3 lata później...
Opublikowano

Koledzy drodzy różnice chcecie zobaczyć miedzy tymi dekielkami?? Mam 8D0 601 170 A oraz 8D0 601 170 mogę zrobić Ci zdjęcie czym sie różnią. A tak na marginesie dla ludzi z forum, obydwa pasują;p

Przepraszam, że odkopuję, ale ten temat w zupełności pokrywa się z moim pytaniem.

Mam felgi 4B0 601 025K (16")

Oryginalne kołpaczki to 4B0 601 170, czyli beżowe bez chromowanych obwódek. Kolega pewnie mi już nie odpowie, bo minęły 3 lata, a chciałbym dowiedzieć się co do tego czy dekielki z chromowaną obwódką (4B0 601 170 A) faktycznie pasują, a nawet jeśli tak to czy wygląda normalnie? Zastanawiam się nad nimi, ponieważ oddałem felgi do piaskowania i malowania, a stare kołpaczki poprzedni właściciel miał przyklejone klejem.

Załączam zdjęcie mojej felgi, ponieważ nie wszystkim kody coś powiedzą.

uym7vVP.jpg