Pablos87 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2013 Nie próbowałem niestety napewno łatwiej i dokładniej, męczylem sie obklejając nastepnym razem spróbuje. A powiedzcie jak to sie sciąga? Mi tak wyszło zle nie jest ale idealnie tez trzeba podejsc zeby cos zauwazyc jakies niedociągnienia
Dave J. Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 łatwo zejdzie jest na zatrzaskach z tyłu grilla, a co do ramki to nie sprawdzałem
Pablos87 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2013 łatwo zejdzie jest na zatrzaskach z tyłu grilla, a co do ramki to nie sprawdzałem
bartekw2 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 nie mogę wyciągnąć kratki z ramki grila. Poniżej zdjęcie, pomóżcie jak je odłączyć od siebie. Po bokach są zatrzaski które boje się urwać
siara Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Jeżeli mnie oko nie myli to jest tak samo jak w b5. na górze i na dole odpinasz zatrzaski, a te zaznaczone strzałkami przesuwasz do wycięcia i gotowe Jeżeli jest inaczej to niech mnie ktoś szybko poprawi
Marynarz____ Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Sory za OT Znacie może jakąś firmę z Gdańska, która zajmuje się oklejaniem folią różnych rzeczy- chcę okleić ramkę grila na czarno.
bart1907 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Chodzi o satysfakcję samemu wykonać
Rekomendowane odpowiedzi