Skocz do zawartości
IGNOROWANY

prostowanie felg okolice słupska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...czy ktoś z Drogich Forumowiczów orientuje się czy w okolicach Słupska jest jakiś dobry warsztat zajmujący się prostowaniem felg aluminiowych?? Dzisiaj pan ustawiający mi zbieżność stwierdził delikatne bicia,,skrzywienia nie wiem jak to nazwać na przednich felgach i radził się tym zainteresować...felgi to 18" BBS-y motorsport 225/40/18 Dodam że podczas jazdy nie czuje żadnych złych rzeczy w stylu bicia huczenia drgania...jednak Majster napędził mi stracha twierdząc że zaczynając od łożysk posypie sie wszystko...ile taki zabieg prostowania może mnie kosztować? proszę o jakieś info

Opublikowano

znowu odwiedziłeś jakiegos szamana ??? :polew::polew::polew:

jedz na wulkanizacje i niech sprawdza jak to faktycznie wyglada

wystarczy że opona bedzie zle osadzona i beda cuda

a co do zakładu to chyba tylko w gdansku u Tujki

Opublikowano

wymieniałem końcówki drążków i pojechałem tam gdzie polecali..Majster niby kumaty ale moje 18-stki przedstawił mi w najgorszym świetle...duże fele są bee i w ogóle strach coś takiego zakładać...nie mniej jednak pokazał mi kręcąc kołem że coś tam wichruje..mi pod czas jazdy jak pisałem nic się złego nie dzieje no ale lepiej sprawdzić.. mam tylko nadzieje że jak przyjdzie do prostowania to nie zawołają mi z 200zl od sztuki..bo Majster powiedział że prostowana felga już jest podatna na odkształcenie i mała dziura znowu ją załatwi...jak to się ma do prawdy osobiście nie wiem czy majster chce dobrze dla klienta czy ma uraz do aut że tak powiem odbiegających od normy szarej codzienności

Opublikowano

daj spokój to jakis baran z epoki kamienia łupanego :facepalm:

nic sie nie dzieje ? to jezdzij i sobie d... nie zawracaj