Vardin Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam, Staram się kosztami ekonomicznymi zaspokoić swój głód dopieszczania mojej A4. Nie stać mnie na oryginalne nowe tłumiki Ultera itd, a chce poprawić dźwięk mojego samochodu. Chciałbym wydać około 100zł i przeszukuje allegro w poszukiwaniu używek do mojej dwururki. Znalazłem Remusa - mówią że za basowy i tandetny. Nie jestem tandeciarzem. Nie chce też przepłacać. Możecie poradzić coś? Wieeelkie dzięki za wszelkie konstruktywne opinie. pozdrawiam
speed22 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja mam Wm Sport'a końcowy i jestem zadowolony z dźwięku (tłumik kupowałem nowy ale używki też się trafiają na allegro) jest basowy przy około 2.5 tyś i nie wyje jak te w calibrach heh. do tego radzę wybebeszyć katalizator jeśli chcesz mieć strzały z ogniem z tłumika
pioteros Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 dla mnie nie pasuje to do niczego... wielki komin spod remizy
msck Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 za stówe nic nie zdziałasz. jak to mówią 'oszczędny dwa razy płaci'. wytnij środkowy i wstaw rurke, najlepsza opcja w tych pieniądzach
Rekomendowane odpowiedzi