DraKio Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 witam mam wyciek plynu hamulcowego zostawiam plame pod silnikiem i to sporą ;/ pol zbiorniczka wycieka przez kilka godzin do tego na biegach 1, 2 pedal sprzegla zostaje w podlodze i musze go podnosic do gory bo inaczej nie odbija;/ nie moge sie dopatrzec skąd jest ten wyciek moze ktos mi doradzi czego to moze byc wina?
maciucha512 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Mógł paść wysprzęglik, wtedy będzie ciekło pomiędzy silnikiem a skrzynią biegów. Z drugiej strony mogła paść pompka pod pedałem, ślady wycieku powinny być widoczne od spodu w okolicach nóg kierowcy.
DraKio Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 na kanale widze ze skrzynia jest zalana płynem , myslalem ze to maglownica ale ubywa plynu hamulcowego do tego wykladzika pod dywanikiem kierowcy jest mokra ale to chyba woda po zimie ;/ ---------- Post dopisany 26-04-2013 at 07:49 ---------- Poprzedni post napisany 25-04-2013 at 08:02 ---------- zagadka rozwiązana... pękł przewód od pompki sprzęgła do wysprzeglika i kapie plyn;)
Rekomendowane odpowiedzi