Micha81 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Czy przy rozłączeniu kostek pod siedzeniami od airbag aby przeczyścić styki należy odłączać akumulator ?? Jedni piszą że nie trzeba tylko nie wolno włączać zapłonu a inni że trzeba odłączyć. Dzięki za info ;-)
Kali S4 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 nie włączaj zapłonu na rozpiętych a nic się nie stanie , jak włączysz to wielkiego też nic się nie stanie ,tyle że błąd poduszki trzeba będzie wykasować a po co chcesz czyścić te styki, nie ma połączenia?
Micha81 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 co jakiś czas wyskakuje mi błąd airbag i dopiero po poruszaniu kostek pod siedzeniem można go wykasować.
pakotomasz Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja podczas czyszczenia kostki air bag nie odpinałem aku, jedynie nie włączałem zapłonu.
Kali S4 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 co jakiś czas wyskakuje mi błąd airbag i dopiero po poruszaniu kostek pod siedzeniem można go wykasować. znaczy że są luźne,wyczyszczenie raczej nie pomoże:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi