Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Citroen C5 2.2 HDi 200 Automat Exclusive Tourer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak czytam o awaryjności francuzów to mnie skręca. Posiadam 7 lat peugeota 206 przejechane 160 tys i żadnych awarii. I jeżeli chodzi o takie posty to z tego co widzę piszą tylko ci którzy nigdy nie mieli francuskiego auta. Nie wiem jak to jest z citroenami, ale też wątpię aby były jakieś mega awaryjne albo bardziej awaryjne niż Audi. O Audi też mogę powiedzieć, że awaryjne co widzę się z kuzynem, który ma audi to stęka i jęka, że znowu mu coś padło i w serwisie 2-3k zostawił.

Bardzo dobrze napisał:

Tak tylko super wyposażony citroen kosztuje 100-120k zł a porównywalne audi 200-220k zł no i zobacz ile kosztują po roku lub dwóch i policz - gwarantuje ze wiecej kasy stracisz na audi

Audi są ok itp. ale nie popadajmy w uklepane stereotypy i pisanie/klepanie w kółko, że tylko niemcy są bezawaryjne, a reszta to porażka...

I nie pisze tego bo mam p206 i uważam, że audi jest gorsze, bo też chce teraz zakupić Audi, ale na bank nie dlatego, że Peugeot jest awaryjny, po prostu podobają mi się a4-ki, ale jak widzę stare trupy z przebiegami bliskie 300 tys i cofnięty licznik do 150 tys to powoli mi sie odechciewa :-/ :(

Opublikowano

Mój bardzo dobry kolega ma C5 w automacie. Miałem wiele razy okazję jeździć tym autem i komfort jazdy jest rewelacyjny!!! Środek dopieszczony w najmniejszym detalu. Auto zdecydowanie wygląda lepiej na żywo niż na zdjęciach.

Jeździ tym autem ponad 2 lata i żadnych niespodzianek nie miał!

Wysłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk

• 1 rok później...
Opublikowano

Kolego, możesz napisać coś o C5 po dłuższym użytkowaniu?