Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki rozmiar felg ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,jak w temacie - jaki rozmiarek felg polecacie? Waham się między 17" a 18". Czy możliwe by na 18" autko straciło na komforcie jazdy ??

Opublikowano

Roznica miedzy tymi rozmiarami jesli chodzi o komfort raczej niezauwazalna,a jaki wybrac to zalezy co Tobie sie podoba ,po jakich drogach jezdzisz.

Opublikowano
  • Autor
Roznica miedzy tymi rozmiarami jesli chodzi o komfort raczej niezauwazalna,a jaki wybrac to zalezy co Tobie sie podoba ,po jakich drogach jezdzisz.

No nie wiem właśnie,bo cal to cal. Czy przejdziemy z 18 na 19 czy z 17 na 18 różnica musi być jakas napewno. Tylko teraz pytanie od,którego cala tracimy komfort :). Bo wiadomo im większe tym ładniejsze

Opublikowano

na 17 B8 nie wygląda. różnica między 17, a 18 jest praktycznie zerowa jeśli chodzi o komfort (różnica jest w szerokości opony w B8). jeśli założysz oponę zalecaną dla 18tek (245/40/18) to w koleinach trzeba mocno trzymać kierownicę. przy przejściu z 17 na 19 ogromna różnica w komforcie :decayed:

Opublikowano

18" i ET30

Opublikowano
  • Autor
na 17 B8 nie wygląda. różnica między 17, a 18 jest praktycznie zerowa jeśli chodzi o komfort (różnica jest w szerokości opony w B8). jeśli założysz oponę zalecaną dla 18tek (245/40/18) to w koleinach trzeba mocno trzymać kierownicę. przy przejściu z 17 na 19 ogromna różnica w komforcie :decayed:

No w końcu jakaś konkretna odpowiedź :decayed:. Tylko ta szerokość 245 :co:. No ale kolegów należy słuchać. A Ty jakie masz??

Opublikowano

ja mam 245 powiem znosnie i przu 1be twardo ale na dobrym asfalcie luxik sie jedzie wczesniej jezdzilem B5 na 225/45/17 i powiem nie ma odczuwalnej roznicy a jezdze po roznych drogach

Opublikowano

No w końcu jakaś konkretna odpowiedź :decayed:. Tylko ta szerokość 245 :co:. No ale kolegów należy słuchać. A Ty jakie masz??

fabrycznie A5tkę miałem na 18tkach, ale je sprzedałem i kupiłem 19tki :decayed: na zimę mam 17tki, ale auto wygląda karykaturalnie :facepalm:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ale przy 143 koniach to póki co chyba 19 nie ma co wstawiać