iras_gda Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Cześć, proszę o sugestię którędy autem osobowym najszybciej dojadę z Gdańsk do Wrocławia?
GILI Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autostradą A1do Torunia dalej 10ką zjazd na Inowrocław,Gniezno do s5 na A2 zjazd na Komorniki i dalej już 5tką Leszno Rawicz aż do Wrocławia
Dev Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Wrocław (Polska) - Gdańsk (Polska) - Wyznaczanie trasy - docelu.pl
GILI Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 przez Kalisz do Kalisza jeszcze w miarę ale dalej już konkretne wywijanie... ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- Przesadziłem 25 to też strata czasu. Naprawdę dev robię tę trasę dość często i najlepsza opcja Tak jak dałem u góry najkrócej,a już na pewno najszybciej równy i szeroki asfalt. dziury tylko w Inowrocławiu krótko przez Gniezno,tylko remonty w Lesznie troszkę przytrzymają.
Dev Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Gili, spoko, puściełm ten link z małym przymróżeniem oka wiem że pociskasz po calej Polsce i wiesz lepiej ode mnie
iras_gda Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2013 dzięki wielkie za sugestie, spróbuję trasę którą umieścił GILI
Tomeks Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 dzięki wielkie za sugestie, spróbuję trasę którą umieścił GILI pamiętaj,za górką na światłach w lewo:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi