a4fan3m Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Witam, Trzy miechy temu zaswiecilo mi sie ostrzezenie od plynu chlodniczego. dolałem litr i spokój ... do wczoraj. Znowu musiałem dolać litr, żeby znikneło ostrzezenie. co to moze być ? czemu wcina mi plyn chlodniczy ?
tomcrack27 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 zobacz czy nie masz gdzies malego wycieku np.tam gdzie masz czujnik cieczy na bloku.a jezeli nie ma nigdzie to moze byc nie wesolo:kwasny:
a4fan3m Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 zobacz czy nie masz gdzies malego wycieku np.tam gdzie masz czujnik cieczy na bloku.a jezeli nie ma nigdzie to moze byc nie wesolo:kwasny: nie widze wycieku :/
tomcrack27 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 jak nigdzie nie masz wycieku a ubywa ci plynu to moze byc ze uszczelka pod glowica jest walnieta
pakotomasz Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Walnięta uszczelka pod głowicą może właśnie objawiać się ubytkiem płynu chłodniczego.
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 sprawdz poziom oleju moze czesc wody dostaje się tam prawdopodobnie uszczelka ale w grę wchodzi też pęknięcie głowicy lub bloku silnika
Rekomendowane odpowiedzi