Treys Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Witam Mam takie pytanko nie orientuje się w sprawach reperacji gum ? czy można coś takiego jakoś naprawić ? guma nie jest przebita od strony wewnętrznej ale tak to wygląda jak na zdjęciu ( przetarcie pewnie o krawężnik ) zastanawiam się czy można to jakoś zreperowac ? ( wulkanizacja ? )
Fido Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Jeśli to przetarcie uszkodziło tylko zewnętrzną powłokę czyli gumę a osnowa nie naruszona to śmiało możesz na tym jeździć.
xbladyx Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 dokładnie ja jest tylko troszke i nie widac zadnych nitek/drucików to zakładaj na tył i jazda
Treys Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Opublikowano 8 Maja 2013 dziura jest taka sobie ale wrzucę wam później fote w przybliżeniu jak i wewnątrz ---------- Post dopisany 08-05-2013 at 14:47 ---------- Poprzedni post napisany 06-05-2013 at 08:35 ---------- sorry za poślizg ale nie miałem jakoś czasu wrzucić , tak wygląda opona z bliska z zewnątrz i wewnątrz
Fido Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Po założeniu na felgę sprawdź to miejsce czy balonik się nie robi. Jak nie to śmiało możesz na tym jeździć.
xbladyx Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 eee tragedi nie ma tak jak mówilem na tył i śmigaj
Rekomendowane odpowiedzi