rogerwro Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Panowie, pytanie moze banalne, mianowicie czy jest jeden silniczek sterujacy zimno/cieplo na obie strony czy dwa na kazda poszczegolnie? mam problem z klima, wystarczy, ze odpale auto i gdzies jade i jest okej, fajnie hula a jak zgasze auto i odpale ponownie to leci cieple i napewno klima nie dziala. Wszystkie kratki dmuchaja rownomiernie, sprezarka jest okej, wiatrak kreci, weze przy podszybiu jeden cieply, drugi dobrze chlodny. na vcds pokazuje mi G113 sporadyczny(przerwa lub zwarcie)- za co jest odpowiedzialny oraz v71zablokowany lubbrak napiecia bylo jeszcze v159 prawa klapa temp ale ten blad zniknal. Dalej, silniczek v71 jest od obiegu zamknietego? chcialbym zrobic nastawy podstawowe ale mam win7 pro wiec nie mam jak zainstalowac vaga czy jest jakas mozliwosc zrobienia nastawow na moim systemie? (korzystam z vcds lite i polski vag) Jaka jest nazwa silniczka kolo pedalu gazu i jaka jest jego funkcja? prosze o jakies sugestie, dodam, ze ten silniczek, prawdopodobnie v71 pod schowkiem z prawej rozruszalem i czyscilem potencjometr i wydaje mi sie ze dziala dobrze
wielki1980 Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Są dwa silniczki od temperatur lewa i prawa strona osobno.Zresztą wszystko masz tutaj: http://a4-klub.pl/klimatyzacja-98/all-b6-ktos-posiada-rysunek-silnikow-klap-157853/#msg2130897
Rekomendowane odpowiedzi