audi36 Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam .... Otórz mam problem , gdy jest ciepło dziwnie huczy jakby ze skrzyni biegów , po wcisnieciu pedała sprzegła ustaje , i puszczam znów jest ten odgłos. Byłem sprawdzic olej w skrzyni i jest ok. Co to moze byc? Pozdrawiam .......
.Pablo. Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 z tego co widzę po roczniku auta przypuszczalnie masz duży przebieg więc może najwyższy czas wymienić olej w skrzyni begów bo ten co masz już dawno stracił swoje właściwości nowy olej powinien załatwić sprawę
Musashi Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 z tego co widzę po roczniku auta przypuszczalnie masz duży przebieg więc może najwyższy czas wymienić olej w skrzyni begów bo ten co masz już dawno stracił swoje właściwości nowy olej powinien załatwić sprawę moze juz lozyska sie odzywaja w skrzyni
audi36 Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam .... wymienie olej w skrzyni a jak to nie pomoże to możliwe ze moze to byc jakieś łożysko na wałku sprzęgła co jest właśnie w skrzyni....kurcze moze jednak to bedzie olej.
Gość czadzik Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 mam podobny problem po przejechaniu okolo 20 km kiedy wszystko sie zagrzeje przy okolo 2500obr slychac jak cos rzezi chyba to cos w skrzyni ale nie jestem pewny. Kiedy podnioslem przod samochodu wrzucilem bieg i ruszylem nic nie slychac dziwna sprawa[br]Dopisany: 04 Sierpień 2008, 13:07 _________________________________________________ mam podobny problem po przejechaniu okolo 20 km kiedy wszystko sie zagrzeje przy okolo 2500obr slychac jak cos rzezi chyba to cos w skrzyni ale nie jestem pewny. Kiedy podnioslem przod samochodu wrzucilem bieg i ruszylem nic nie slychac dziwna sprawa Chyba jedyna rada to wymiana skrzyni :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi