Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Obnizenie a4 b6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wyglada to najlepiej :/ wizualnie, moze inny profil opon pomoglby. A moze zle sprezynki dobrane w stosunku do silnika?

Opublikowano

U mnie na 1BA auto wyglada podobnie z oponami 35...

Opublikowano
  • Autor

sprezyny sa raczej dobrane prawidlowo, tylko te aluski sie male jakies zdaja a to sa 18cali

Opublikowano

To ja nie wiem mam sedana 1.8t avj ori alusy audi 17stki + oponki conti 235/45/17 i ori zawiecha na czerwonych amorach i sprezynach w kodzie 1BE i wyglada o wiele lepiej

Opublikowano
  • Autor

no mi tez cos nie pasuje z tym dziwnie to wyglada, niewiem czy auto dalej za wysoko stoi, czy te alusy poprostu nie pasuja tutaj, myslalem nad fat five bialymi, ale niewiem czy to cos pomoże

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kolego artur98 moim zdaniem auto lezy ok:) Podoba Mi sie dlatego powiedz ile dales za sprezyny i jakie to sa i gdzie mozna dostac??? Martwi Mnie tylko to czy podejda do moich 'amortyzatorow Bilstein Sport B6' orientujesz sie cos??? jezelki wstawie niebedzie za nisko???? ktos cos podpowie?? a taa audiczka twoja fajnei wyglada nie jest obnizana po sam asfalt:) jest git

Opublikowano

Ja do swojej tez raczei Eibach'y wstawie. Nie za nisko, a i nie za wysoko :wink:

Opublikowano

te eibachy -30 słabo wygladaja... u mnie h&r -35 siadly duzo lepiej

Opublikowano

Tak leży u mnie amorki + sprezynki H&R p50/t40

20130513_201432.jpg

20130524_182242.jpg

20130525_110442.jpg

20130525_110642.jpg

Opublikowano

powiedz jaki kosz jest tych amorków i sprężyn. Ja mam kombi czy to będzie jakaś różnica ????

Opublikowano

Nowe ok 2500 zl ja dalem za komplet 500 zl :) od znajomego .

Opublikowano

Bardzo dobrze wygląda na tych H&R, te eibachy naprawde słabo, ja bedę próbował maksymalnie jak się da na sprężynie, puki co bronie się przed gwintem. Teraz mam avanta na 1BE i jest mi za wysoko, jeśli wiecie jak idzie ogarnąć to jeszcze niżej niż H&R ale bez gwintu to będę wdzieczny

---------- Post dopisany at 01:22 ---------- Poprzedni post napisany at 01:21 ----------

:naughty::naughty:

---------- Post dopisany at 01:31 ---------- Poprzedni post napisany at 01:23 ----------

choć ten avant od kolegi Przemots na poprzedniej stronie b.podoba mi się siadło ładnie, jeśli ktoś reflektuje i jest mu za nisko mogę się zamienić z ori.,sprężyn 1BE na H&R...

Opublikowano
Jak nie chcesz mocnej gleby to ładuj sprężyny eibacha. Trochę większe obniżenie będzie na h&r.

Z obu powinieneś być zadowolony. Ja do siebie wkładam sprężyny h&r, miałem okazje jeździć u kolegi na takich i powiem szczeże ze w porównaniu do 1bv nie czuć jakiejś różnicy na niekorzyść. Wiadomo troszkę sztywniej jest ale wybieranie nierówności jest na wysokim poziomie.

1be jak juz

oj myster :grin: