dean86 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 mam pytanie odnośnie tego silnika 1.8t chodzi mi o "tykanie" z prawej strony pod maska usłyszałem ze to krokowy czy to prawda? ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- dokładnie tu po plastikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 W 1.6 miałem to samo. Zawór filtra węglowego (czy coś w tym stylu). U mnie naparzał że szok. Ale nic z tym nie robiłem. Ściągnij osłonę to go znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jak tyka to działa, a ma działać więc tyka nic nadzwyczajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dean86 Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 dzięki Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi