cabanmat Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Witam Gdzie kupić oryginalną maść/krem ze ślimaka ? W aptekach tego nie ma... Kiedyś kupiłem za 125zł na allegro ale oryginalność jest dla mnie wątpliwa...
medik Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 nie wierzę po co Ci to ? ---------- Post dopisany at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ---------- WitamW aptekach tego nie ma... no i bardzo dobrze
cabanmat Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Opublikowano 14 Maja 2013 Maść była dla siostry... Polecił ją lekarz który wycinał pieprzyki, żeby smarować "rany"
medik Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Po całkowitym zagojeniu kup jej contractubex żel
Chuck Norris Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 Po całkowitym zagojeniu kup jej contractubex żel Niektórzy wierzą w ziołolecznictwo itp. . Moja mama wyleczyła się właśnie ziołami, miała problemy z jelitami, od pół roku nic. Ja zresztą też wysypke uczuleniową wyleczyłem za pomocą ziół, a zastrzyki nie dawały rady. Całe życie jadłem orzeskzi ziemne, a tu nagle bum uczulenie . Także jestem w stanie uwierzyć, że niektóre zioła pomagają, oczywiście trzeba podchodzić do tego z dystansem .
Rekomendowane odpowiedzi