Fenrir Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Wiem że są już dziesiątki tematów o tych pompkach ale nie znalazłem nic na temat mojego problemu. Otóż, nie mam pompki już od zakupu auta, a jako że wiem że jest dużo ich rodzajów to nie bardzo wiem jaką mogę kupić. Jest to A4 z 94r, sedan. Mam 2x elektryczne szyby, szyberdach, i moduł komfortu - domykanie szyb i dachu z kluczyka bo żadnego pilota nawet nie mam. Alarm jakiś tam był bo są czujniki i była popsuta syrena, ale on nie musi działać bo nie zamierzam go naprawiać. Wtyczki jakie znalazłem w bagażniku są 2. Wygląda to tak: W którymś z tematów znalazłem taką stronę: digakom - digitale automobil kommunikationstechnik Które z tych pompek będą pasować do mojego auta? Czym się one różnią? Gdybym podłączył pompkę z 3 gniazdami np. taką: digakom - digitale automobil kommunikationstechnik to cokolwiek będzie działać czy nic? ---------- Post dopisany 16-05-2013 at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany 15-05-2013 at 01:10 ---------- Odkopuję, nikt nie orientuje się w tych pompkach?
szpunt03 Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Wg etki: 4 AO 862 257 H lub 4 AO 862 257 J
Rekomendowane odpowiedzi