pio911 Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Witam Mam problem z siłownikiem turbiny nie wiem jaki jest numer zamiennika (gdyż stare nie są już produkowane ) . Siłownik który kupiłem jest za duży (GRUCHA) numer 95+73 09-016-0629 SP 434855-0015 czy może ma być 51-74 ??
Sztomel Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Większość jest dostępna albo na forach albo na alledrogo mimo, iż nie są, już produkowane - jeśli nie są to ASO ma zawsze zamienniki z literką "X" na końcu ale nie polecam ze względu na cenę. Szukaj na szrotach tych siłowników podciśnień a przed tym proponuję zeszlifować starą głowicę gruchy u siebie by widzieć/wiedzieć jakie jest jej oznaczenie na tym oringu.
pio911 Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Opublikowano 26 Maja 2013 Siłownik wymieniłem na używany . Co do oznaczeń gruchy to gość (warsztat regenerujący turbiny) powiedział że nie pomogą , jedynie oznaczenia turbiny Temat można by było uznać za zakończony ale - uważam że kupno używki to loteria (dziś dobry jutro może nie ). Interesuje mnie czy ktoś montował nowy siłownik o większej średnicy do silnika AFN turbo V15 Uważam że temat jest ważny- bo cena używki jest porównywalna do nowego
Rekomendowane odpowiedzi