moro99 Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Czesc Wiem ze przy maksymalnym skrecie pompa wyje. U mnie natomiast pompa potrafi wyc jak jade na wprost lub gdy zrobie nieduży skret w lewo badz w prawo. Generalnie nie ma zadnych oporów na kierownicy wszystko dziala "normalnie". Sprawdzilem plyn w ukladzie wspomagania jest taki zoltozielony i jest optymalna ilosc (jak silnik pracuje to w zbiorniczku widac ciagla wymiane tegoz plynu) Czy pompa mi umiera czy jak, a moze mam sie nie martwic? Pozdrawiam
Qattros Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Witam.U mnie jest tak samo,niemam do tego już siły i postanowiłem się do tego przyzwyczaić.
NYNA Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Chyba jednak pompa umiera. Spróbuj moze płyn wymienić, może to coś da ale wątpie.
pawelc Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Zacznij się martwić .. tak, być nie powinno .. Brzmi jak koncząca się pompa ..
moro99 Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Opublikowano 17 Lipca 2008 czyli sie nie mam co martwic tylko rozgladac sie za nowa pompa. Dzieki
Qattros Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Zanim wymienisz pompe sprawdż wszystko żeby się upewnić,bo z tego co się orientuje oczywiście pytając innych użytkowników tych modeli to we wszystkich wyje.Tylko kwestia tego jak głośno,bo jak nie za głośno to niema czym się przejmować.U mnie wyje nawet po wymianie pompy,fakt że jest ona po regeneracji i może dlatego nie przyniosło to zamierzonego efektu.Jeśli już zdecydujesz się na wymiane to tylko nowa i oczywiście ori.
moro99 Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Opublikowano 18 Lipca 2008 A czy polecacie wymienic plyn od wspomagania tak jak kolega zauwazyl - czy moze zaszkodzic jeszcze to pompie i popracuje np miesiac krocej ? (generalnie musze zrobic budzet na taka operacje wiec chcialbym aby autko popracowalo jeszcze)
Rekomendowane odpowiedzi