Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AKE] Avant w Q... Nogaro Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ja nawet nie dopytywałem bo mam też urwanie ostatnio...i czasu na życie brakuje .....:wink:..........spoko bez stresu :wink:

Opublikowano
na chwilkę od kumpla je mam....jemu leżały ,a ja potrzebowałem coś wrzucić by auto nie stało ...za kilka dni wracam do moich :wink:

uffff bo juz miałem napisac to samo co Siemian, chociaż ja też smigam na chinolach już 6 lat,.

Opublikowano
  • Autor

co do chinoli...

może 2 słowa o oponach ,które co prawda w gratisie do felg były wypożyczone....firma nankang...modelu niestety nie spisałem.... gumy 2 letnie

jeszcze do niedawna byłem święcie przekonany ,że dunlop max sport gt ślizgają się okrutnie na mokrym asfalcie przy jakiejś tam(przelotowej) prędkości

trzeba niestety powiedzieć sobie ,że owe dunlopy w porównaniu do nankangów....idą w deszczu jak przyklejone :whistling::decayed:

....dwukrotnie miałem dziś "ciekawą" sytuację ,gdy na skręconych kołach auto wyjechało z łuku bokiem :facepalm:(na ekspresówce przy prędkości tam dopuszczalnej :wink:....prawie ,że :decayed:)....nie dając cienia wątpliwości ,że się nad nim w jakikolwiek sposób panuje

Opublikowano

No ale te gumy powstały dla drifterow to czego oczekiwać ?

Wysłany z OOOO

Opublikowano
  • Autor

wierz mi ,że miałem tego namiastkę :decayed:

poziom adrenaliny pewnie też podobny :decayed:

co i tak nie zmienia faktu ,że kontruktor b5'tki nie do końca przemyślał umieszczanie silnika taka daleko przed przednią osią co sprzyja takim sytuacjom.....

ta sytuacja miała też dobre strony....zajechałem do Bielska i zamiast umówionej kawki wystarczyła ice tea :grin:

Opublikowano

Artur idziesz po taniosci to co się dziwisz :decayed: ja to mogę powiedzieć że w tym sezonie wstrzelilem się z oponami, rainsporty 3 idealne na tegoroczne lato :decayed:

Opublikowano

Nie ma co oszczędzać na oponach, ja pierwszy raz kupiłem nowe oponki i nie żałuję, żadnych chinoli ani używanych :wink:

Opublikowano

A ja mam kumho KU39 nóffki :decayed: 215/40/18 ii...ya pier**le zayebista oponka, jak w zeszłym roku fuldy się ślizgały nawet na 3 na mokrym, to teraz ledwo co se ukiełznom :wink:. A o suchym to już nie wspomnę jak po szynach:smiley:

Opublikowano
  • Autor

hebelek idzie na sprzedaż ...........:whistling:

gdyby ktoś był zainteresowany to niech ..............odwiedzi psychoterapeutę ,a później zadzwoni :grin:

Opublikowano

:shock3:

korba wyszła bokiem??

Opublikowano
  • Autor

nie , szukam tiko w gazie :decayed:...trza oszczędzać:wink:

Opublikowano

Wiela cenisz ta skarbonke???

Opublikowano
  • Autor

13,999 :decayed:...do jakiejś skromnej negocjacji....:wink:

Opublikowano

W takim setupie jaki miałeś przed kupnem czy obecnie? :whistling:

Opublikowano

hmmm... jak zejdziesz do 12zł to odmówie sobie dziś wieczorem czteropaka i kupie :polew:

tylko nie rozumiem dlaczego podajesz tak dziwacznie tą cene 13,999... to w Jastrzębiu są jakieś monety odpowiadające dziesiętnym częściom grosza? No chyba że tak tylko napisałeś żeby fajnie wyglądalo a zaokrąglasz to do czternastu złotych...

Opublikowano

Heh siemian. Caly ty :wink:

Opublikowano

a to ja napisałem że sprzedam auto za 13,999? :decayed:

Opublikowano

Za 14 zeta tojuz bym gnal adr'a do sjo :decayed:

Nawet bym mu go w rozliczeniu zostawil co by nie odzwyczail sie od wydatkow :naughty:

Opublikowano
Za 14 zeta tojuz bym gnal adr'a do sjo :decayed:

Nawet bym mu go w rozliczeniu zostawil co by nie odzwyczail sie od wydatkow :naughty:

ja by na Twoim miejscu wsiadał i jechał. Przecież dobrze znamy Arturka i wiemy że jest honorowy... Skoro tyle napisał to za tyle sprzeda...

Nawet nie wyobrażam sobie żeby było inaczej... :grin:

Opublikowano

Co ty. Musial by mi doplacic :grin: