Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Help !!! Po odpaleniu gaśnie, Filmik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no tak a do tego musisz mieć pin do immo. Klikasz w VAG-COM na immo potem login po poprawnym zalogowaniu wchodzisz w Adaptacja i bloku nr 1 będziesz miał ilość kluczyków na początku wpisujesz 0 wyłączasz zapłon i włączasz ponownie potem wchodzisz tak samo w logowanie adaptacja i tam w tym samym bloku wpisujesz ile chcesz zakodować kluczyków np wpisujesz 2 klikasz na test i save, powinien zakodować ci się kluczyk który masz w stacyjce potem wyciągasz ten kluczyk i szybko wkładasz drugi i przekręcasz zapłon czekasz tam ok 15 s i wyłączasz zapłon i wszystko powinno działać :) na zmianę kluczyków masz ok 30s. :)

Opublikowano
  • Autor

no i elegancko, mam ten kod pin przy jednym z kluczyków jeszcze nie zdrapany :wink: w każdym razie podziękował :decayed: a obczajałes kolego moze moj drugi temat odnośnie falujących obrotów? moze miałeś jakieś problemy z tym związane i wiesz za co się zabrać

Opublikowano

podeślij temat to się zobaczy :)

Opublikowano

Siema po twoim temacie zacząłem mieć ten sam problem co ty i opiszę teraz jak to naprawiłem jak narazie nie mam żadnego problemu :) A oto co zrobiłem. Komputer pokazywał mi że mam za mały sygnał z pastylki, pastylka była nowa więc to napewno nie ona była winna postanowiłem dobrać się do pierścienia przeczyściłem go ale problem nadal czasami występował więc postanowiłem przeczyścić styki między pastylką a puszką immo i pomogło od wyczyszczenia nie ma żadnych problemów, troszkę jest gimnastyki z dokładnym wyczyszczeniem styków ponieważ trzeba kierownicę ściągnąć (ja miałem straszny problem z poduchą za chiny nie mogłem jej odkręcić ale jakoś się udało)po ściągnięciu kierownicy odpiąłem końcówkę od pierścienia przeczyściłem dokładnie styki w pierścieniu i w kostce oraz styki w puszcze i w kostce do niej, tylko trzeba tam strasznie uważać bo wszystko jest strasznie delikatne ja użyłem to tego śrubokręta igełkowego i spirytusu. Podejrzewam, że po jakimś tam czasie styki potrafią przyśniedzieć i stąd ten problem :)

Opublikowano
  • Autor

heh stare Audi to wredne samochody :decayed:

Opublikowano
:) Wiadomo że w starszym częściej się coś będzie psuło ja już nawet się nie denerwuje jak mi coś siądzie tylko myślę co to ma być i jak dużo mnie będzie to kosztowało :)