mastapi Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 czy po wymianie żarówki kierunkowskazu trzeba na nowo ustawiac swiatła jak sugeruje marcindog na tej stronce :[Audi A4 B6 AVF]Problem z wymiana zarowki kierunkowskazu aha i jakie żaróweczki polecacie?
Fido Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Nic nie trzeba ustawiać. No chyba że po wyjęciu lampy naprawdę źle ją zamontujesz. Żarówki ? Ja mam jakieś Philipsa.
mastapi Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Opublikowano 26 Maja 2013 Nic nie trzeba ustawiać.No chyba że po wyjęciu lampy naprawdę źle ją zamontujesz. Żarówki ? Ja mam jakieś Philipsa. jakies , czyli jakie . przepaliła mi sie dzis zaróweczka i chcę co by było ja z fabryki a nie mam pewnikiem ori bo ten chłop od którego kupiłem autko załozyl jakies takie za jak na nie patrzę to wyglądają jakby były niebieskie:facepalm: jakie śa żaróweczki ori?
Fido Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Za niebieskie postojówki ci zabiorą dowodzik. Są tam 5W Na temat żarówek masz link http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/b6-avf-zarowki-lampach-soczewkowych-6016/#post89583
bell23 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 dowolna żarówka 5W pasuje ,OSRAM lub Philips żadne "blue light" czy inne wynalazki
mastapi Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Opublikowano 26 Maja 2013 Za niebieskie postojówki ci zabiorą dowodzik.Są tam 5W Na temat żarówek masz link http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/b6-avf-zarowki-lampach-soczewkowych-6016/#post89583 slicznie dziekuje . ale ja mam tak że kierunki jak na nie patrzysz wygladaja na niebieskie:facepalm: chodzi mi o zaróweczki kierunków , na zdjeciu z linka pisze że 21w czy to oznaczenie zarówki?
Fido Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 21W To moc żarówki. Typ to PY Strona 93 Sam Naprawiam.
Rekomendowane odpowiedzi