kokos1234567890 Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Witam, ja tez się pochwale swoim autkiem. Co jest: wymienione reflektory przednie obnizona zawiecha, niestety nie wiem jakiej firmy, była już jak go kupiłem. Jedyne co wiem to to że sprężyny są czerwone i że siedzi tak nisko że osłona pod silnika cała połamana skóra w środku nowe radyjko sony pełna elektryka no i najwazniejsze ..... Quattro Co będzie: tylne światła z diodami dodatkowe swiatła diodowe z przodu (http://www.allegro.pl/item395360597_halogeny_diodowe_cos_jak_swiatla_do_jazdy_dziennej.html) napęd w stanie idealnym, w tej chwili stuka przy mocnym ruszaniu i zmianie biegów więcej koni pod maską, na początek chip i wydech potem turbina, wtryski itd.. lekko przyciemnione szybki 17 calowe obręcze troche chromu, lusterka, ramki szyb i relingi
pre_pl Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 koledzy, ja naprawdę tego nie rozumiem.... Dlaczego przed prezentacją nie wyczyścicie auta ? Przecież to brud z kilkuset kilometrów (kilka tygodni ? ) O tym czymś w progach (wybacz, ale na ten syf tamże jestem wybitnie uczulony). Przykro mi, że akurat Twój furacz posłużył jako przykład "brudnego auta". Ogólnie całkiem... skóra w dobrym nawet stanie Pokaż też więcej zdjęć środka.
angela Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 No progi wygladaja jakby ich ktos kilka miesiecy nie czyscil To przeciez niedopuszczalne
ykk Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 OMG Jak jestescie tacy madrzy to napiszcie instrukcje tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob_to_sam-b18.0/ A nie tylko takie uszczypliwe uwagi.. Ladne auto widze ze oswietlenie ma poliftowe..
Johnyjurek Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 fakt brudne ogolnie autko ladne , nie wiem czy mi sie wydaje czy auto bylo bite bo kazdy element inny kolor na fotce ma
angela Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 ykk :bicz3: :bicz3: Kierownica mi sie podoba
Maniusiek28 Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Kierownica mi sie podoba a mi skóra na fotelach
kokos1234567890 Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Opublikowano 18 Lipca 2008 Zapomniałem przeprosic za ten brud, autko wyjechało pare dni temu z myjni no ale felgi i progi zdąrzyły się pobrudzic Autko było sprowadzone z Włoch i jest troche poobijane. Poprzedni właściciel twierdził że nie było bite ale sam fakt że jedna tylna lampa jest z przed a druga po liftingu, jest zaprzeczeniem. Jednak to że każdy element ma inny odcień to chyba za sprawą lakieru, bo za każdym razem elementy mają różne barwy. Skóra niestety jest wytarta na podparciach boków w przednich fotelach Jutro zapodam fotki wnętrza
angela Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Nic sie nie martw...powoli doprowadzisz je do porzadku Jak chcesz wszystko to zrobic co napisales...to troszke pracy Cie czeka....... Ale mam nadzieje,ze sie uda No i ogromy plus za Q
Nowak_zg Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 To przeciez nie dopuszczalne zapewne chodzilo ci o niedopuszczalne
angela Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 To przeciez nie dopuszczalne zapewne chodzilo ci o niedopuszczalne oj czepiasz sie szybko pisalam....i taki maly blad sie wkradl nawet nie zauwazylam
rafalekx Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Czepiacie się brudu... Moja w tej chwili jest tak zapuszczona, że czasami mi wstyd nią jeździć Nie było sensu myć skoro deszcz codziennie pada Tylko że ja chociaż te progi czyszczę I w środku dywaniki czyste, co jak co ale wnętrze autka zawsze mam czyste Jedynie z zewnątrz... no nic już nic nie piszę A tak poza tym, kolego kokos1234567890 mamy bardzo podobne furki Jak zmienię lampki (być może już jutro ) to będą identyczne No prawie... Moja też pochodzi z Włoch i mamy podobne wyposażenie, tam wszystkie takie mają, dawali im to za darmo czy co? (domykanie lusterek, 4 x elektr. szybki i drewno, w autkach z Włoch to typowe). Zmień koniecznie jak najszybciej tą drugą lampę, znaczy się tą ori, na poliftową i będziesz miał super autko, prawie poliftowe Do tego jakiś grill poliftowy, albo eSowy I wg mnie bajki autko :> Umyć, wypolerować i zacząć zbierać na 17'' Ale na początek polecam to co wyżej wymieniłem Maszyna jak malina Bo podobna do mojej
razk Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 Ladna A4, z tym ze z wloch oczyw(L)iscie nie pisze ze kazda taka jest ale mieszkalem we wloszech 2 latka i wiem co z autkami sie tam dzieje. Ludzie jerzdza na tzw. lusterka na ich waskich,zasmieconych ulicach. Po RAZ wiekszosc aut jest tak obtluczona ze u nas na przegladzie by nie przeszly, po DWA czesto zdarzalo mi sie rano ze zgarnialem czyjs kubel smieci z dachu i maski ;( takie praktyki przynajmniej stosuja w syfiarskim Neapolu i okolicy:thumbdown:
kokos1234567890 Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Opublikowano 21 Lipca 2008 Co myślicie o tym? oprócz felg, które mi nie wyszły to ogół chyba całkiem całkiem....
Rekomendowane odpowiedzi