Barel Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Witam, Mam następujący problem - nie działa mi zamykanie drzwi przednich z pilota - zarówno kierowcy jak i pasażera. Nie da się w ogóle zamknąć drzwi pasażera ponieważ ani pilot ich nie zamyka ani centralny zamek z kluczyka - nie wiem co jest grane. Miał ktoś może już taką przypadłość? Proszę o pomoc. Z góry dziękuję
Fazii Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Spróbuj wypiąć z pompki przewody i z powrotem podpiąć może coś zaskoczy
Barel Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 Ale z której pompki? Bo nie wiem zabardzo o którą chodzi I nie zapomnij proszę napisać gdzie ona się znajduje. Dzięki z góry
Fazii Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Ale z której pompki? Bo nie wiem zabardzo o którą chodzi I nie zapomnij proszę napisać gdzie ona się znajduje. Dzięki z góry Mały błąd. Myślałem, że mowa tu o b5 a Ty widzę, że masz b6. W b6 jest chyba coś takiego jak moduł komfortu. W B6 moduł komfortu jest pod podłogą kierowcy, blisko progu. Najlepiej jakbyś VAG-a podpiął i zobaczył jakie błędy w module komfortu pokazuje. Poczytaj to, może Ci pomoże --> http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-problem-zamkiem-blad-01811-problem-rozwiazany-84887/#msg1134543 Pierwsze co sprawdź to czy przewody w osłonce gumowej pomiędzy nadwoziem a drzwiami nie są uszkodzone.
Rekomendowane odpowiedzi