tomek261 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 podczas jazdy na tylnej kanapie jest b.głośno, straszne denerwujace buczenie co to moze być?proszę o rade
bratpit Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Może trzeba by sprawdzic lozyska w tylnich kołach
tomek261 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2006 może łozyska też, ale to jest dzwięk dochodzący z tłumnika tak mi sie wydaje ale na kanapie siedziec i jechać dłuzszą trase to koszmar, a mnie to wkurza bo autko super a taki dyskomfort, wstyd kogos przewiesc
bratpit Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 może łozyska też, ale to jest dzwięk dochodzący z tłumnika tak mi sie wydaje ale na kanapie siedziec i jechać dłuzszą trase to koszmar, a mnie to wkurza bo autko super a taki dyskomfort, wstyd kogos przewiesc Zobacz na postoju jak go wkręcasz na obroty czy tez takie cos jest jeżeli nie to masz odpowiedz że to tłumik raczej nie
tomek261 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2006 jak odpalam sa drgania z tłumika ale po chwili jest ok
Gość zdeniu Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 podsumowując :spr. łożyska, stwierdź brak nieszczelności w ukł. (ale to by furczało na postoju też chyba że jest juz po prostu pusta puszka), spr. zawieszenie układu wydechowego (może gdzieś jakaś osłona termiczna dotyka)
Rekomendowane odpowiedzi