Opublikowano 30 Maja 201313 l Witam, z racje tego ze seryjne tarcze i klocki do wymiany, trzeba wrzucić coś lepszego no i zdecydowałem się na 320/288. Czy cena takiego zestawu jak i sam zestaw jest ok? Plus do tego nowe klocki. AUDI A4 8E ZACISKI JARZMATARCZE KLOCKI 320/288 P/T (3274006804) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Na forum nic nie widziałem a ta aukcja wisi już długo więc to żadna okazja raczej.
Opublikowano 30 Maja 201313 l Juz po temacie A tak dla Twojej wiedzy to oferta jest tzn była bardzo dobra. Tylko gosc zle ja zatytulował na allegri i dlstego tak dlugo wisiała
Opublikowano 31 Maja 201313 l musisz lukac po tematach kto zrobic swapa hebli... nauczka na przyszłosc e lepiej wrzucic samo foto bez akcji
Opublikowano 31 Maja 201313 l Obserwowałem ją od samego początku, cena systematycznie spadała i końcowa oferta była bardzo dobra. Kolego jak chcesz coś kupić to nie chwal się tym na tak licznym forum, szczególnie że cena była zachęcająca.
Opublikowano 31 Maja 201313 l Info poszlo do mnie ale ja tego nie kupilem Bo bylo by to sk***ysynstwo. Poza tym ja nie sprzedaje na uzywanych tarczach i klockach
Opublikowano 31 Maja 201313 l Ja mam na sprzedaz kpl 320/288, wczoraj właśnie skonczyłem swap u siebie na 345/300, w razie co pisac na priv, pozdro
Opublikowano 1 Czerwca 201313 l Definitywnie BEZ PORÓWNANIA!!! Zaciski 6cio tłoczkowe i tarcze 345mm to juz była mega różnica, mimo, że zestawik nie był jeszcze dotarty, następnie wymieniłem tył na 300mm went. i pojechałem wymienić płyn - jakąś tam maszynką ATE pod cisnieniem 1bara i powiem, ze hebelki są mega czułe, mega ostre i juz łeb urywa, a co dopiero gdy wsio sie w pełni dotrze. Ogólnie ZDECYDOWANIE POLECAM, na 1000% warto. P.S. Był jedynie mały problem z osłonami tarcz hamulcowych przód, bo podczas skręcania wszystkiego cos gdzies sie nieco podgięło i szorowało o tarcze, no i musiałem koło zdejmować żeby pokrętośrubem poodginac co nieco, a z dołu jest na prawde mega mała przerwa pomiędzy tarczą a osłoną, swoją drogąm ciekawe czy jest jakas inna osłona, która psuje p&p i wtedy teoretycznie może nie byłoby problemu obcierania... no ale człowiek sie uczy na błędach