thenaturat2 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witam. Temat pewnie przerabiany już wielokrotnie. Sprawdziłem już w zawieszeniu wszystko, nie ma żadnych luzów wszystko jest ok a jednak dochodzą z okolic prawego koła takie głuche stuki. Wydawało mi się że jest to poduszka stabilizatora albo łącznik ale nic z tych rzeczy. Został mi już amortyzator albo poduszka. Ale jak byłem na trzepakach to amorki miały po około 30 % zużycia i są ok. Czy spotkał się ktos z takim problemem? Proszę o rady ---------- Post dopisany 01-06-2013 at 17:33 ---------- Poprzedni post napisany 30-05-2013 at 21:20 ---------- Już doszedłem co jest. Wszystko już ok nic nie stuka.
uciniak Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 No to podpowiedz ja też mam taki problem.Tylko że u mnie jest pojedyncze stuknięcie podczas hamowania i ruszania.
thenaturat2 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Byłem w serwisie i okazało się że jakimś dziwnym trafem nie miałem śruby na środkowej poduszce od skrzyni biegów. A auto przejechało 3tysiące od przeglądu który był u nich. To była przyczyna cała w tym. Zobacz może zacisk hamulca a jak nie to mocowanie amortyzatora , lub poduszek.
franekv6 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 No to podpowiedz ja też mam taki problem.Tylko że u mnie jest pojedyncze stuknięcie podczas hamowania i ruszania. gdzieś czytałem że ktoś miał taki stuk podczas ruszania i hamowania i rozeszły mu się sanki na szwie w części najbardziej wysuniętej do tyłu i trzeba pospawać
Rekomendowane odpowiedzi