cabanmat Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witam Moja osłona dolna w A3 8L mówi powoli Jakie firmy polecacie jako nowy zamiennik ?
Biszczan Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witaj. Do A4 B6 kupiłem u niego i jestem zadowolony : Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
franekv6 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 kup ori używkę,bo zamienniki lubią na mrozie się kruszyć
cabanmat Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Yhmy... to widzę że trzeba szukać używki... jaka może być różnica cenowa między nową podróbką a używanym oryginałem ?
makovic Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Miałem pozytywne doświadczenia z zamiennikami firmy rezaw-plast. Nic na mrozie się nie kruszylo. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
przemek4net Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 mam rezaw-plast w pasku... nic sie nie kruszy ale dopasowanie ich oslony silnika z ori oslona skrzyni biegow mozliwe bylo tylko po uzyciu wiertarki..nie pasuje idelanie i trzeba bylo opaskami pomontowac... moze przez to a moze "od starosci" odksztalcila sie i ma "brzucha" Generalnie: material jak najbardziej trwaly ale skrecic to na sruby w moim przypadku sie nie powiodlo Ori wystepuje w n odmianach (w roznych miejscach dziurki) a zamiennik jest "uniwersalny" Przemek
Okruchos Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Rowniez polecam rezaw-plast. Nie jest krucha na mrozie OSŁONA SILNIKA VW PASSAT B5,AUDI A4 B5+SPINKI (3280520926) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
klucha11 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 ja polecam tylko ori może być uzywka w dobrym stanie a od tego sietu taniego trzym się z dala
Rekomendowane odpowiedzi