przemciotorun Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 czy da rade cos z tym zrobic? jakie koszty naprawy?
henias1987 Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 sadze ze tylko kupic nowy bo samego wyswietlacza na wymiene nie da sie nigdzie kupic http://allegro.pl/item402430357_panel_sterowania_klimatronic_audi_a4_95_99.html
przemciotorun Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Opublikowano 21 Lipca 2008 dzisiaj postawilem samochod na elektronika ma mi pare pier**l porobic i mowilem mu zeby tez spojrzal na ten wyswietlacz jak odbiore samochod popoludniu to napisze co i jak
avdikezop Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Kolego mam ten sam przypadek czy dało sie go jakos rozwiazac???
przemciotorun Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Opublikowano 18 Listopada 2008 nie jezde tak caly czas bo ponoc bez wymiany sie nie obejdzie...ponoc poprostu pekl i sie rozlal tak mi elektronik powidzial co stawiam do niego samochow, kiedys jeszcze rozmawialez z elektronikiem co nie zajmuje sie samochodami to powiedzial mi ze moge sprobowac rozkrecic wyswietlacz i sprobowac wyczyscis bo moze troche wilgoci sie dostalo ale ja nic nie robilem
avdikezop Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 ja nie wiem czy nie spróbuje go wyczyscic bo to z tym peknieciem to raczej lipa bo u mnie te kropki pokazały sie od niczego a po paru odpaleniach przeniosly sie troche wiec jak by sie cos rozlało to chyba by sie nie przeniosło. mi zapaliły sie najpierw 3 kropeczki i zaczelo ich przybywac. ale chwilowo nie mam czasu wiec jak sie dobiore i cos pomoze to sie odezwe w tym poscie. Pozdrawiam dzieki
przemciotorun Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Opublikowano 20 Listopada 2008 u mnie jest identycznie teraz juz te kropeczki troszke inaczej wygladaja niz ne fotkach u gory bo jakas znikal jakas znowu sie pojawila niewiem co z tym jest ale nie mam zabardzo czasu zeby cos z tym podzialac jak by Ci sie cos udalo z tym zrobic to napisz
Archen Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 witam chłopaki jestem kolejnym, któremu sie to przytrafiło i bardzo mnie to denerwuje. Może to jest od niskich temperatur bo ostatnio było trochę mroźno. Sam nie wiem.
przemciotorun Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Opublikowano 28 Listopada 2008 mi to wyskoczylo jak bylo cieplo...
sender18 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 a mi to wyskoczylo jak tube wlozylem do kufra i zaczolem glosniej sluchac muzki ale na 100% nie jetem pewien czy to od tego
Rekomendowane odpowiedzi