Dev Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Podam Ci oznaczenia Nowy typ - QB113-1346X Stary typ - QB113-1301X wrzuc sobie w google i na grafice bedziesz widzial roznice
ynos Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 dzięki. Tak ja się domyśliłem, sprzedali mi starego typu zestaw naprawczy ale dziwne bo zarówno w intercars jak i w fota proponowali te same gumy, jak powiedziałem, jakie potrzebuje, to mówili , że tylko takie mieli i mają. Beznadzieja jakie mają systemy i bazy danych.
ynos Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 deva....a co sądzisz o płynie trw-dot4 PFB40.nadaje sie do esp?
ynos Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 nie znalazłem nigdzie wytłumaczenia dlaczego pisze się, że tylko DOT4? dot 5.1 ma lepsze właściwości -to dlaczego go nie lać? Bardzo często piszesz, żeby lać DOT 4 ATE.
Dev Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Nie ma sensu lac 5.1 . 4 w zupelnosci wystarczy. Zapodaj Ate Typ200.
Rekomendowane odpowiedzi