Pawel429 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam jak w tytule napisałem mam problem z pokrętłem (kółkiem) dopisze ze mam też czujniki deszczu i w trybie automatycznym kręcąc kółkiem w dół wycieraczki na chwile zwalniają po czym same po chwili przyspieszają kręcąc do góry nie reagują ale głównym moim problemem jest kiedy przechodzę na tryb ręczny kółko w ogóle nie reaguje ani w dół ani w górę czyli nie mam możliwości opóźnić ruchu wycieraczek czyli dokładnie mi chodzi żeby np załączały się z przerwą co 3-4 s gdzie szukać przyczyny proszę o pomoc???
kris2p Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tym pokrętełkiem zmieniasz czułość czujnika deszczu niemasz wpływu na robione przerwy przez wycieraczki w trybie automatycznym.
Pawel429 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 Tylko ze w trybie automatycznym reaguje a w trybie ręcznym wcale
kris2p Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Mamy 4 pozycje manetki do góry i impuls w dół. Pozycja 0 wycieraczki wyłączone; Pozycja 1 tryb automatyczny z czujnika deszczu z możliwością regulacji czułości; Pozycja 2 tryb ciągły wolny; Pozycja 3 tryb ciągły szybki; Nie ma trybu manualnego z regulacją czasową.
Rekomendowane odpowiedzi