Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] Lampy tylne po II lifcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy lampy tylne po 2 lifcie pasują idealnie do audi a4 z 95 roku?? i podobno trzeba przerobić kostkę jak??

Opublikowano

po drugim czyli od modelu z rocznika 99-2001?? ja osobiscie mam zalozone po 1lifcie z modelu 98' i pasuja elegancko bez przerobek

Opublikowano

wszystko pasuje robisz tylko podmiankę i cieszysz sie odmłodzonym autkiem

więcej w temacie : Wymiana lamp tylnych 95-98 rok na lampy II lift po 99 roku

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t3382.0.html;highlight=tylne+lampy[br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 01:06 _________________________________________________Sam osobiście nie tak dawno zmieniałem też na takie lampy i wszystko ok. aczkolwiek miałem problem z podmianą (wypięciem) przewodu w kostce, konieczna jest podmianka światła wstecznego z kierunkiem

Opublikowano

dzięki bardzo :hi: o to mi chodziło :)

Opublikowano

GM wlasnie, i jak je wypiales..? Ciales..? :)

Opublikowano

właśnie??, i czy zamienniki ori lamp po 2 lifcie bedą dobrze świecić czy lepiej kupić ori ??

Opublikowano

właśnie??, i czy zamienniki ori lamp po 2 lifcie bedą dobrze świecić czy lepiej kupić ori ??

Lepiej kupić Ori - nawet używki, zamienniki świecą na różowo, albo oświetlają cały zderzak, albo jeszcze coś.. Kiedyś ktoś pisał o tym..

Opublikowano

Lepiej kupić Ori - nawet używki, zamienniki świecą na różowo, albo oświetlają cały zderzak, albo jeszcze coś.. Kiedyś ktoś pisał o tym..

dokładnie jest tak jak piszesz - tylko ori tym bardziej ze można je kupić w takiej samej cenie :>[br]Dopisany: 22 Lipiec 2008, 10:10 _________________________________________________

GM wlasnie, i jak je wypiales..? Ciales..? :)

YKK tylko nie śmiej :polew: do dzis jest tak jak było ostatnio, ale jutro mam wolne i na 100% zakończe ten temat :embarrassed: