audiii a4 Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Czy lampy tylne po 2 lifcie pasują idealnie do audi a4 z 95 roku?? i podobno trzeba przerobić kostkę jak??
henias1987 Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 po drugim czyli od modelu z rocznika 99-2001?? ja osobiscie mam zalozone po 1lifcie z modelu 98' i pasuja elegancko bez przerobek
GM Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 wszystko pasuje robisz tylko podmiankę i cieszysz sie odmłodzonym autkiem więcej w temacie : Wymiana lamp tylnych 95-98 rok na lampy II lift po 99 roku http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t3382.0.html;highlight=tylne+lampy[br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 01:06 _________________________________________________Sam osobiście nie tak dawno zmieniałem też na takie lampy i wszystko ok. aczkolwiek miałem problem z podmianą (wypięciem) przewodu w kostce, konieczna jest podmianka światła wstecznego z kierunkiem
audiii a4 Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Opublikowano 21 Lipca 2008 właśnie??, i czy zamienniki ori lamp po 2 lifcie bedą dobrze świecić czy lepiej kupić ori ??
Nosfer Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 właśnie??, i czy zamienniki ori lamp po 2 lifcie bedą dobrze świecić czy lepiej kupić ori ?? Lepiej kupić Ori - nawet używki, zamienniki świecą na różowo, albo oświetlają cały zderzak, albo jeszcze coś.. Kiedyś ktoś pisał o tym..
GM Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 właśnie??, i czy zamienniki ori lamp po 2 lifcie bedą dobrze świecić czy lepiej kupić ori ?? Lepiej kupić Ori - nawet używki, zamienniki świecą na różowo, albo oświetlają cały zderzak, albo jeszcze coś.. Kiedyś ktoś pisał o tym.. dokładnie jest tak jak piszesz - tylko ori tym bardziej ze można je kupić w takiej samej cenie :>[br]Dopisany: 22 Lipiec 2008, 10:10 _________________________________________________ GM wlasnie, i jak je wypiales..? Ciales..? YKK tylko nie śmiej do dzis jest tak jak było ostatnio, ale jutro mam wolne i na 100% zakończe ten temat
Rekomendowane odpowiedzi