abc77 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 jest gdzies jakas instrukcja do tego? jak to wymienic.
edekxp Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 A co w tym trudnego, ściągasz tapicerkę i masz silnik na wierzchu
abc77 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 sciagnalem sobie instrukcje i jutro probuje:) no troche jeb.. jest.
abc77 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2013 hmm... pewnie mnie tu zaj..., ale... pojechalem do ASO:) jedna rzecz - nie otwieral mi sie schowek. rozebralem prawa oslone tapicerki, naciskalem nieszczesny przycisk ze zdjecia i... ch... dalej sie nie otwieral. pojechalem do ASO w Wawie - Auto Viva na Polczynskiej - i spytalem ile by to kosztowalo. no i zaplacilem 50 PLN za otwarcie schowka. gosciu stwierdzil, ze trzeba rozbierac schowek, bo albo zamek caly walniety albo cos w tym mechanizmie. co ciekaw - klapka nie jest wylamana. no ale mam przynajmniej otwarte. wiem, wiem, nie mozna do ASO:) atak najzupelniej szczerze - polecam. nie wiem, jak inne uslugi, ale gosciu konkretny, powiedzial od razu, ile co ma kosztowac. jak powiedzialem, ze za duzo, to mi spuscil:)
Rekomendowane odpowiedzi