Krzynio88 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Witam rozebrałem silnik wycieraczek oraz cały mechanizm w celu konserwacji i teraz jest problem z ustawieniem tego silniczka ponieważ za każdym włączeniem zapłonu zaczynają pracować wycieraczki. wykonuje wszystko tak jak na tym zdjęciu, ale to nie pomaga, help me znaczy jeszcze nie odginałem tych blaszek bo nie wiem czy to konieczne a nie chce ich wyłamać niechcący.
marqiz Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam rozebrałem silnik wycieraczek oraz cały mechanizm w celu konserwacji i teraz jest problem z ustawieniem tego silniczka ponieważ za każdym włączeniem zapłonu zaczynają pracować wycieraczki. wykonuje wszystko tak jak na tym zdjęciu, ale to nie pomaga, help me znaczy jeszcze nie odginałem tych blaszek bo nie wiem czy to konieczne a nie chce ich wyłamać niechcący. Cześć, mam u siebie ten sam problem, czy udało Ci się naprawić silnik? Pozdrawiam Marcin
jesionekl Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam rozebrałem silnik wycieraczek oraz cały mechanizm w celu konserwacji i teraz jest problem z ustawieniem tego silniczka ponieważ za każdym włączeniem zapłonu zaczynają pracować wycieraczki. wykonuje wszystko tak jak na tym zdjęciu, ale to nie pomaga, help me znaczy jeszcze nie odginałem tych blaszek bo nie wiem czy to konieczne a nie chce ich wyłamać niechcący. Cześć, mam u siebie ten sam problem, czy udało Ci się naprawić silnik? Pozdrawiam Marcin Cześć, doszliście co było przyczyną?
Morrales Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Wycieraczka wariowała po włączeniu mycia szyby. Potrafiła śmigać ze 30 razy. Rozebrałem silniczek, przeczyściłem to co jest na zdjęciu po prawej na dole (na zdjęciu jeszcze nie oczyszczone). Ustawienie takie jak na zdjęciu, po złożeniu śmiga ładnie już drugi dzień. Mam nadzieję ze problem nie powróci. Edytowane 8 Września 2016 przez Morrales
Rekomendowane odpowiedzi