K-91 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Witam Nie wiem czy to odpowiedni dział na ten problem, ale spróbuję tutaj. Mój problem polega na tym, że po przejechaniu kilkuset km, nowe felgi pokrywają czarne plamy, których ani ja, ani pracownicy na myjni nie są w stanie usunąć. Powiedziano mi nawet, że to może być wada fabryczna tych felg.. jeśli się przyjrzycie zdjęciom, to widać, że miejscami są smugi jak po kropli deszczu, wygląda to tak jakby ktoś wylał na nie czarną ciecz. Sytuacja dotyczy każdej felgi. Jakieś rady? znacie jakiś środek którym można uporać się z tym problemem? pozdrawiam
Griffe Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Obstawiam delikatne, bardzo delikatne wycieki praktycznie moga byc ze wszystkiego...
K-91 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2013 Mam nadzieję, że to tylko wycieki.. jakiś pomysł jak je usunąć?
Griffe Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Probowalbym przy pomocy APC lub jakiegos odsmalacza np PRICKBORTa a jak nie pomoze to wtedy cleanerem.
Rekomendowane odpowiedzi