Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

POMOCY dla znających WORDA co oznaczają kołk w tekście ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś mój promotor uznał moją prace za plagiat bo mam w niej kółka :/ a prace całym sercem pisałem własnoręcznie , i nie wiem co zonaczają te kółeczka ? on twierdzi że wyskakują podczas kopiowania tekstu ja jednak myśle żże to coś innego może ktoś podać wyarygodne źródło co to jest ? chodzi o kółko między w0 rozwój zaznaczone PILNE

k_ko_w_tek_cie.jpg

Opublikowano

to jest takzwana "twarda spacja"

Twarda spacja

Opublikowano

Przeważnie coś takiego występuje, gdy przenosi się wyraz (m.in. w, i, z itp.) występujący na końcu linijki tekstu w pliku .doc. Jesli chcesz sprawdzić powyższe napisz jakiekolwiek zdanie, na koncu wyrazu zaznacz miejsce puste za wyrazem i wcisnij kolejno shift+ctrl+enter. Wyraz zostanie przeniesiony do nowego wiersza nowej linijki tekstu.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wielkie , od miesięcy pisze swoją prace licencjacką, dopieszczałem ją maksymalnie jak to tylko możliwe , teraz gdy jej zaniosłem najpierw stwierdziła że w moim tekście jest krzywe O w kązdym wyrazie (ok 3tysięcy) że zmieniłem na podobną czcionke żeby anty plagiat nie wykrył , następnie gdy zostałem wyrzucony, wróciłem z dowodami że szkolna drukarka każdy tekst drukuje z krzywym O :/ przyznała rację , po czym powiedziała że praca jest zbyt dobra jak na przeciętnego Studenta ( przeciętnego ? jestem 2 w grupie ) a na końcu uznała że jest chaotyczna i mnie wy***ała na zbity pysk :( jutro podanie, o zmiane promotora tylko musze znależć jakieś dobre argumenty :( pomoże ktoś ? już mam nawet promotora który sie zgodził mnie przyjąć tylko musi być stosowne pismo dobrze umotywowane

Opublikowano

napisz że jest gorsza od drukarki :polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

qra chory kraj.

Opublikowano

Tylko uważaj żebyś nie trafił na nią jako recenzentke:-D

Send from Samsung GT-9100

Opublikowano

W zasadzie dziwna sytuacja. Przecież na seminarium oddaje się co jakiś czas fragment pracy? Po to jest seminarium, aby dyskutować o kolejnych etapach pracy i je poprawiać? Czy twoja promotorka nie widziała wcześniej żadnego fragmentu? Gdzie tak można? :) Swoją drogą jeśli sam pisałeś i używałeś "twardej spacji", a nie wiesz jak ten znak wygląda w ukrytych znakach to jest to podejrzane. Może jednak coś tam poszło metodą "kopiego-pasta"? :)