Skocz do zawartości
IGNOROWANY

obniżenie "kozy"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym obniżyć trochę moją kozę bo stoi teraz jak F16 przy startowaniu... tył ujdzie ale przód to głowe w nadkole idzie włożyć :(((( tak kupiłem... z przodu niby mam inne amory sportowe ale widzialem ze ori sprężyny... tył seria...

zastanawiam się czy kupić sprężyny obniżające ?

mój budżet to ok 300zł :(

znalazłem takie coś na allegro:

1. Sprężyny obniżające Jamex Audi A4 B5 -40mm (3236409632) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

2. Sprezyny Sportowe Audi A4 B5 sedan -40mm MTS (3287653746) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 13:50 ---------- Poprzedni post napisany at 00:54 ----------

spreżyny weitec audi a4 b5 Bydgoszcz ? Tablica.pl znalazłem jeszcze cos takiego ... co sądzicie ?

Opublikowano

Weitec-i lepsze ale trochę skorodowane :kwasny:

Opublikowano

No to będziesz zadowolony, zabezpiecz przed dalszą korozją :wink:

Opublikowano
:))a ma ktoś może ściskacze do sprężyn tego typu ? bo znajomy mechanik ma ale powiedzial ze zwykłymi ściskaczami przednich nie bedzie w stanie złapać...
Opublikowano

Pierdzieli, ja jakoś (nie jestem mechanikiem) dałem radę :whistling:

PS. bardzo dobry zakup :thumbup1:

Opublikowano
:))a ma ktoś może ściskacze do sprężyn tego typu ? bo znajomy mechanik ma ale powiedzial ze zwykłymi ściskaczami przednich nie bedzie w stanie złapać...

Ja sobie przyspawałem 2 haki do nakrętek i długa śruba i w każdym aucie tak ściągałem :wink: