Daviss7 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witam. Gnębi mnie to, i mam zamiar sie za to zabrac tylko nie wiem jak... pomóżcie. Na ramionach wycieraczek(na tym metalu) odchodzi farba, nie wiem od czego no ale brzydko to wyglada. Kiedys jak przegladalem forum to byl watek juz o tym jak to pomalowac, od czego zaczac i wogole ale juz nie pamietam gdzie to bylo, wiec moze ktos cos pomoże...
Fr0styyy. Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Masz ten stary typ pewnie. Lepsza opcją jest wymienić ramiona razem z piórami na nowe
Daviss7 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2013 a gdzie takie cos moge znalesc? moze na allegro jakas aukcje zaproponujecieee...
mycha1236 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 RAMIONA PIÓRA WYCIERACZEK AERO AUDI A4 B6 ORYG (3300428194) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kupiłem na tej aukcji kilka dni temu . Polecam
Daviss7 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2013 no ciekawee... dzieki za info. pomysle o tym
Rekomendowane odpowiedzi