doradca Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Witam CZy ktoś z forum stosuje badź stosował żarówki led canbus np: LED 9 SMD 5050 3Chip H6W Bax9s CANBUS W210 Audi (3329089736) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. DAje fajny efekt małym kosztem czy można zmienić żarówki w lampie bez led - chodzi o ten poziomy pasek w a4 b8 z przodu
iwano8-4 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 z wyglądu mam podobne żarówki i jestem z nich zadowolony, czasami przed garażem wystarczy że włączę postojówki i jest dosyć jasno abym mógł go otworzyć. Tyle że ja mam A4 B6
doradca Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2013 A powiedz mi czy nie wyskakują błędy przepalenia żarówki ? Znalazłem mod przednich lamp ale wymaga to wiercenia otworów wiec troche szkoda mi lampe uszkodzic jak nie wyjdzie albo kable jakies przewiercić
doradca Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2013 Dałem ogólnie przykład żarówki... Narazie ogarnąłem na ledy wszystkie żarówki we wnętrzu i tablicy rejestracyjnej no i chciałbym sie zabrać za przednie lampy ale boję się tego wycinania. Swoją drogą czy można zdjąc klosz przednich lamp bo mam w środku jednej lapmy przedniej jakies paprochy ?
wrclaguna Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Na FORUM jest tzw. szukajka troszkę wysiłku i wszystko znajdziesz . :arrow2:http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-254/opis-wymiana-swiatel-dziennych-led-zwyklych-lampach-a4-b8-253479/
doradca Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2013 znam temat poprostu z moimi dwoma lewymi rękami to wiem że przy wierceniu otworu cos zj**... i będę płakał
bobomarek Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 gdzieś widziałem na YouTube, dotyczyło to innej marki, jak facet zdejmował po podgrzaniu opalarką przednią plastikową szybkę przedniej lampy i jak zapewniał można to też zrobić ze szklanymi szybkami. Następnie na tym samym kleju, który pozostaje na obudowie, przyklejał nową szybkę. Wydaje mi się, że prezentacja była po polsku.
iwano8-4 Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Ja mam znajomego elektryka i próbowałem chyba dwie lub trzy rodzaje żarówek. Jedne mi nie świeciły, drugie migały i dopiero trzecie były oki, ale czasami widzę jak włączam zapłon to jedna mi miga przez chwilę. Mam te żarówki od 1 roku i raz czy dwa się zdarzyło, że komputer pokazywał mi, że są przepalone, ale samo się resetowało
Rekomendowane odpowiedzi