Chemik21 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Witam posiadam prawo jazdy od 2006 roku, od 2010 kupowałem polisę OC jako wspólwłaściciel, Właściciel miał 60% zniżek, czy teraz chcąc ubezpieczyc samochód tylko na siebie liczą mi się zniżki w wysokości 60% czy też tylko z ostatnich trzech lat czyli 30%? ---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ---------- chodzi mi o ten zapis: Podaj przez ile lat mając polisę komunikacyjną, jednocześnie nie miałeś z niej żadnych szkód z AC lub OC. Jest to bardzo istotna informacja. Możemy ją zweryfikować, prosząc o przedstawienie zaświadczenia z poprzednich firm o przebiegu dotychczasowego ubezpieczenia. Jako wspołwłasciciel do polisy byłem wpisany od 2010 roku czyli 3 lata, własciciel miał pełne zniżki. Bezszkodowa jazda od 2006 roku czyli od roku uzyskania prawka. czy mam zaznaczyć że mam 5 lat bezszkodowej jazdy czy 3 lata? Aha i czy cena 480 zl za samo OC przy wpisaniu tych 3 lata to dobra cena jak na OC?
rav85 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 w link 4 jest teraz tak ze przechodza znizki wlasciciela na współwłaściciela, u mnie auto w liberty direct właściciel oc- 60% ac -60% przy przejsciu d link 4 po wygasnieciu umowy w liberty mogę ubezpieczyc auto na siebie juz z maksymalnymi znizkami wpisz 5 lat dobra cena ja samego oc mam 780zl jak bym chcial oc +ac to najbiedniejszy pakiet 1300zl
Rekomendowane odpowiedzi