Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6] Czarne Quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno się z Wami witałem na forum, teraz czas na krótkie info o mojej A4.

Po pół roku intensywnych poszukiwań sztuki "szytej na miarę" i przy okazji w dobrym stanie, udało się zanabyć:

A4 1.9TDi 131KM Quattro 2004

Sedan

Czarny na zewnątrz, beż w środku

Skórki

Kapcie na lato 18" (właściciel zostawił też aluski na zimę)

Pozostałe wyposażenie dość standardowe (grzania siedzeń, 2 strefy klimy, tempomat itd.. xenon jest, ale dokładka)

Przy zakupie przebieg 134kkm

Póki co bez wirusa (w sierpniu pewnie już zaatakuję), w pierwszej kolejności wymieniłem niezbędniki (tarcze, klocki, rozrząd itp).

Kilka fotek:

2.JPG

3.JPG

7.JPG

9.JPG

11.JPG

12.JPG

13.JPG

18.JPG

19.JPG

Opublikowano

Fajna sztuka 1.9 i Q :kox:

Opublikowano

kurde silniczek + :quattro: jedynym słowem pozazdroscić :good:

pomaluj sobie dokładki w kolor nadwozia i oniż troszeczke zawieche :cool1:

Opublikowano

Zrob cos z ta kierownica, bo wyglada nieco komicznie :tongue4:

Opublikowano

Bardzo ladna :good: jakie planujesz zmiany :mysli:

kierownica :gwizdanie:

Opublikowano

Kiera do wymiany. Reszta :good: Zwłaszcza motor.

Import z Włoch?

Opublikowano
  • Autor

Kiera też mnie razi... coś się z tym zrobi, ale to po wirusie i weselichu (też mi przyszło do głowy...)

Import z Belgii. Chromy dokładane przez pierwszego właściciela.

Opublikowano
  • Autor

przyjrzałem się i na tych zdjęciach jakoś to dziwnie wyszło. Ogólnie są to "normalne" chromy (nie są pogięte, jak na fotach), ale faktycznie nie takie, jak idą fabrycznie - w samym rogu z tyłu składają się z dwóch części, a w oryginale z jednej.

Opublikowano

Autko śliczne :) . Razi trochę brak ori radia no i ta kierownica :gwizdanie:

Zastanawia mnie jeszcze ta świecąca żółta kontrolka pompy. Tak ma byc ? U mnie wszystkie gasną poza kontrolką ładowania akumulatora.

Opublikowano

Zastanawia mnie jeszcze ta świecąca żółta kontrolka pompy. Tak ma byc ? U mnie wszystkie gasną poza kontrolką ładowania akumulatora.

Zwróć uwagę, że silnik był wyłączony a auto było na biegu ;)

Opublikowano

Zwróć uwagę, że silnik był wyłączony a auto było na biegu ;)

AndyN nie jest ze mną aż tak źle żebym nie zauważył, że silnik jest wyłączony :> . Jak napisałem, u mnie po przekręceniu kluczyka zostaje tylko kontrolka akumulatora i stąd moje wątpliwości.

Opublikowano

Ładne autko, przydałoby się tylko oryginalne radyjko.

BTW:

U mnie palą się tak samo kontrolki jak u Lukas1 przy przekręceniu tylko stacyjki bez włączania silnika.

Opublikowano

BTW:

U mnie palą się tak samo kontrolki jak u Lukas1 przy przekręceniu tylko stacyjki bez włączania silnika.

Czyli wygląda na to, że u mnie jest coś nie tak, bądź w moim roczniku jest inaczej, albo w 1,9 jest inaczej niż w 2,5 V6 :)

Opublikowano

BTW:

Czyli wygląda na to, że u mnie jest coś nie tak, bądź w moim roczniku jest inaczej, albo w 1,9 jest inaczej niż w 2,5 V6 :)

nie pamiętam jak to jest w mojej A4, bo dawno nie używałem, ale w seicento mam tak samo że się pali kontrolka pompy póki nie włącze potwora 1.1 drzemiącego pod maską :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Byłem dzisiaj u Andrzeja i poleciał program na 165kucy. Niestety muszę podziałać przy turbinie (spężyna za lekko chodzi, grucha coś nie do końca dobrze wygląda) - przez to trochę szaleje ciśnienie (miejscami waliło pod 3 bary). Narazie ograniczyliśmy programem i póki co wszystko działa... Po 15tym kontynuacja prac w tym temacie.