slawek8621 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Witam, pojawił mi się ostatnio taki problem z symphony II. Mianowicie po odłączeniu aku na kilka chwil radio ma tak jakby zablokowane przyciski na panelu, działa tylko zmiana fal i regulacja głosności.. Błąd przy vagu pojawia się taki: 65535 - Internal Control Module Memory Error 00-00 - - Może ktoś miał coś podobnego? Proszę moderatora o przeniesienie do działu Nawigacja , Car Audio i CB-Radio
wrclaguna Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Kod ten mówi o uszkodzeniu w oprogramowaniu pamięci .
slawek8621 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2013 hmm a jak to usprawnić... ma ktoś jakieś pomysły..?
wrclaguna Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Nie zrobisz tego sam , nie wiem czy jest mozliwosc wgrania softa . Pewnie tylko VAS .
slawek8621 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2013 hmmm... no to lipa... ciekawe czy w nieautoryzowanych warsztatach będą mieli... bo tak to tylko Olsztyn mi zostaje..
Rekomendowane odpowiedzi